HomeLifestyleKozmetički proizvodi: K-Beauty otpada, na velika vrata ulazi Njemačka

Kozmetički proizvodi: K-Beauty otpada, na velika vrata ulazi Njemačka

Dugo su se korejski proizvodi za ljepotu smatrali mjerom svih stvari – sada nova nacija osvaja ormare u našim kupaonicama.

Kada pomislite na njemačke proizvode, obično povezujete automobile, mašine i pivo. Za kozmetiku tu obično ima jako malo mjesta, a možda i pomislimo na dobru staru Nivea kremu. Međutim, to se mijenja, jer zvijezde poput Diane Kruger, Belle Hadid i brojnih modela kao što su Elsa Hosk i Emily Ratajkowski odjednom se zaklinju na njemačku luksuznu njegu, po mogućnosti s doktorskim titulom – i tako pokreću pravu reklamu, za nju na Instagramu. Njemačka kozmetika čak ima svoj hashtag: #gbeauty umjesto #kbeauty.

Da su Njemački kozmetički proizvodi prepoznati po kvaliteti, nije nimalo čudno. “Made in Germany” je pečat odobrenja koji se dokazao mnogo puta i ljudi mu vjeruju u svijetu. Onaj ko kupi njemački proizvod za ljepotu može se osloniti na čistoću, kvalitetu i učinkovitost. Uostalom, proizvodi su često testirani od strane neovisnih dermatologa – ako ti dermatolozi nisu sami kreatori kozmetike s aktivnim sastojkom. Ravne marke njemačkih liječnika kao što je Dr. med. Barbara Sturm, dr. Sc. Duve, Dr. Augustin Bader ili Dr. med. Timm Golueke trenutno se poštuje u SAD-u i Aziji.

Neki od proizvoda o kojima trenutno bruji Instagram se proizvodi:

  • Augustinus Bader 
  • Doctor Babor
  • Barbara Sturm
  • Doctor Duve
  • Royal Fern von Dr. Timm Golueke

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE