HomeLjepotaKako s olovkom za obrve učiniti obrve punijima

Kako s olovkom za obrve učiniti obrve punijima

Olovka za obrve nisu samo za zadebljane ili tanke obrve, one su za svakoga. Zato je važno posjedovati olovku za obrve i znati koristiti olovku za obrve kako bi vaše obrve bile pune.

Kako popuniti obrve

Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da dobijete punije obrve … ili barem da izgledaju kao da imate punije obrve!

Pronađite svoj savršeni oblik obrva

Pronalaženje vašeg najboljeg oblika obrva je kritično kada popunjavate obrve; inače, to je vrsta poput izvlačenja izvan linija. Vjerojatno ste čuli da mijenjanje oblika obrva u potpunosti može promijeniti način na koji izgledate i to je istina. Ako ne znate gdje bi obrva trebala početi i završiti  ili gdje treba biti luk, pogledajte ovaj tekst o oblikovanju i definiranju obrva.

Počešljajte ih prema gore

Sada kada znate svoj oblik, vrijeme je da započnete proces popunjavanja. To vam pomaže otkriti pravu formu vaših obrva i pomoći će vam da vidite sva područja koja zahtijevaju malo dodatnog popunjavanja.

Ispunite ih

Ispunite obrve povlačući kratke linije. Pobrinite se da vaši potezi idu u smjeru vaše kose. To znači, na repu obrva, potezi trebaju krenuti prema kraju vaših obrva.

Da biste dovršili svoje savršene obrve, upotrijebite četkicu kako biste ponovno pročešljali svoje obrve. To će učiniti da potezi olovke izgledaju prirodnije.

Najbolja olovka za obrve za vas

Važno je znati kako ispuniti obrve kako bi vam obrve bile pune, također znamo da je važno koristiti pravu nijansu olovke za ispunjavanje obrva.

Evo savjeta koji treba zapamtiti: većina brineta imaju obrve koje su slične nijansama boje kose, ali ako imate sivu, plavu ili crvenu kosu, obrve su obično nešto tamnije od prirodne boje kose.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE