HomeFitness&zdravljeKako ukloniti akne - fantastične rezultate daje skin purifier

Kako ukloniti akne – fantastične rezultate daje skin purifier

Napredna tehnologija koju preporučuju liječnici

Piše: Dr. Hrvoje Reil 

Bez obzira jeste li u tinejdžerskoj ili zreloj dobi, pojava akni može vas zadesiti u bilo kojem trenu. Do pojave akni dolazi kada masti iz lojnih žlijezda kože, začepe otvore za dlake (pore) i tako uzrokuju mitestere, bijele prištiće ili natečene upale, koje su itekako vidljive na koži. Akne se ne dobivaju zbog loše higijene ili nezdrave prehrane (čokolade i čipsa). Iza njih stoje genetika, bakterije, hormoni te čak različita zagađenja okoliša. Neugodno izbijanje akni često se dešava i kada smo u velikom stresu, a posebice pred velike životne odluke. Na temu akni za časopis BeautiFUL piše Dr. Reil

Danas na tržištu postoje brojni proizvodi koji bi trebali suzbiti izbijanje i suzbijanje akni, ali djeluju li oni doista kako bi trebali? Ovisi o vašoj koži. Kako ukloniti akne, pitali su se i znanstvenici i dermatolozi koji su godinama razvijali proizvod Clinisoothe+ Skin Purifier, danas priznat od strane medicinske struke. 

PROČIŠĆIVAČ KOJEG KORISTE DOKTORI

U svom ga radu s pacijentima svakodnevno koristi dr.Hrvoje Reil, austrijski liječnik podrijetlom iz Hrvatske, koji ga stalno preporučuje svojim pacijentima – Pročišćivač ili Skin Purifier u sebi ima nježnu formulu koja je pH neutralna za kožu i može se primijeniti bilo gdje na licu ili tijelu gdje se javljaju izbijanja, nadraženost i crvenilo.

“U svojoj sam praksi vidio da štiti kožu od zagađivača i nečistoća, sprječava probijanje nečistoća i pospješuje brzi oporavak, a sve zahvaljujući naprednoj hipoklornoj tehnologiji pomoću koje je napravljen. Clinisoothe+ aktivno i klinički dokazano smanjit će crvenilo, smiriti kožu, smiriti probijanje akni i pružiti protumikrobnu zaštitu za čišćenje“, ističe Dr.Reil.

Clinisoothe+ Skin Purifier, odnosno pročišćivač kože, idealno je sredstvo za čišćenje kože sklone aknama. Lako će koristi i dezinficira kožu bez oštećenja stanica kože ili uklanjanja zaštitne barijere. Koža se, brzo nakon stalne primjene, umiruje, osvježava i postaje sjajna i glatka. Jedna od njegovih posebnosti i ‘tajni’ je i ta da se temelji na tvari koja je prisutna u ljudskim stanicama kao prirodno sredstvo za čišćenje i antimikrobno sredstvo zvano hipoklorna otopina. Ovaj je proizvod i prvi proizvod na bazi visoko stabilne hipoklorne otopine, koja ne šteti i ne iritira već senzibilizira dermalni sloj i može se sigurno koristiti na licu ili tijelu.

Nazivaju ga i sredstvo za čišćenje nove generacije, temeljeno na dugogodišnjim istraživanjima, jer revolucionira način na koji čistimo i održavamo kožu zdravom. Clinisoothe+ funkcionira tako da oponaša prirodan način na koji se koža bori protiv patogena. Istodobno, nevjerojatno je oštar za bakterije i nježan za problematičnu kožu. Neće naštetiti koži, izazvati iritaciju, alergiju ili oštetiti prirodni zaštitni sloj vaše kože – naprotiv, zaštitit će i umiriti je. Clinisoothe+ možete koristiti bez ikakvih nuspojava. Kupiti ga možete kod distributera za Bosnu i Hercegovinu Ofarm-Cosmetix doo iz Cazina +38762 372 748 kao i sve ostale Clinisept proizvode za dezinfekciju kože kojeg koriste Dermatološke ordinacije, kozmetički saloni i svi kojima je dezinfekcija i njega kože vrlo bitna. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE