Kanema Beauty, bronzani sponzor Sajma BeautiFUL 2023 predstavit će se sa tri svjetska brenda

0
1536

KANEMA BEAUTY – BRONZANI SPONZOR MEĐUNARODNOG SAJMA KOZMETIKE, LJEPOTE, ZDRAVLJA I WELLNESSA BEAUTIFUL 2023 

Nevena Marjanović, vlasnica kompanije Kanema Beauty i uvoznik i distributer poznatog brenda Crystal Nails za BiH i Srbiju, nail tehničar i edukator

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama, a jedan od njih je i KANEMA BEAUTY – Bronzani sponzor Sajma BeautiFUL 2023. Predstavit će se sa tri brenda: Crystal Nails, Marilyn Nails za nokte i Lux Lash brend za ekstenzije trepavica. Na štandu će svi posjetioci imati sajamski popust za kompletan asortiman od 20%, biće prisutni edukatori za svu vrstu pomoći kupcima i posjetioci će imati priliku da probaju nešto od asortimana. Drugog dana sajma, 17.septembra u 10 časova u dvorani „Mirza Delibašić“ na Skenderiji edukatori i Nevena Marjanović će predstaviti razne vrste oblika modeliranja noktiju. Tehnike će se raditi sa gelom i acry gelom. Pored masterclassa 16-og septembra na glavnoj bini sajma Nevena će imati prezentaciju i demonstraciju svih Crystal Nails baznih gelova, kao jedne od najtraženijih usluga u kozmetičkim salonima. 

Ulaz je slobodan, a detalje pogledajte na zvaničnoj stranici sajma.

Nevena će 17.9.2023. u svečanoj dvorani u Skenderiji od 10:00 do 16:00 održati Masterclass by Crystal Nails; Predavači:Nevena Marjanović: Moderan badem (gel tehnika), Aleksandra Mijailović: Nail art Gel lac + pigmenti, Adla Kodro: Trajni lak (Tiger eye), Dragomir Petrović: Gel tipse + brzi nail art, Kristina Stević: Ruski badem, gel tehnika + fusion gel, Vanja Četnik: Gotski badem 3D ruža, fusion gel i gel tehnika, Ana Stojković: Stiletto i gel tehnika. Ulaz je uz kotizaciju. U cijenu ulaznice dobijete dnevnu ulaznicu koja važi za sve edukatore, svaki od edukatora ima svoj termin i prisustvujete svakom od njih. Ne propustite priliku da budete dio tima Crystal Nails-a, naučite i usavršite nove tehnike i nove mogućnosti za vaš posao. Ulaganje u sebe je najbolja investicija. Više informacija na broj: 066 999 224 i na linku OVDJE

Za početak recite nam ko je Nevena privatno, a ko poslovno?

Nevena je privatno majka dva tinejdžera, što je najznačajnija uloga u mom životu. Poslovno sam ekonomista, preduzetnik, edukator, vlasnik dvije firme u dvije države, kozmetičar, sve u isto vrijeme.

Kako je krenula Vaša priča ka uspjehu?

Pokretač svega je bila ljubav prema tom poslu. Ništa nije došlo preko noći. Ovo danas je rezultat dugogodišnjeg rada i konstantnog usavršavanja. Mnogi misle da sam imala sreće, a ja mislim da sam bila vrijedna, uporna i istrajna. Uspjela sam spojiti ono za šta sam se školovala i ljubav prema noktima da bi danas moja priča izgledala baš ovako.

Kako izgleda jedan Vaš radni dan?

Prisutna sam svakodnevno u firmi i radim sve što rade i zaposleni radnici. Pružam usluge u salonu, držim edukacije, tu sam za svu pomoć oko materijala salonima koji rade sa nama, brinem oko uvoza robe, promocije, marketinga, brinem o svojim zaposlenim i trudim se da sve što je novo u nail industriji donesem i kod nas.

Gdje nalazite inspiraciju, šta Vas motiviše?

Ja živim ovo – to sam ja. Motiviše me ljubav i želja da svaki dan napredujem i budem bolja verzija sebe.

Ko Vam je najveća podrška?

Uzak krug prijatelja ostvarenih u svom poslu  i naravno moja porodica.

Kako balansirate svoje obaveze?

Teško je u današnje vrijeme biti uspješan, spojiti sve privatne i poslovne obaveze. Mislim da je tako svima, pa i meni. Ja sam i sa 18 godina radila dva posla, imala ciljeve u životu i težila ka njima.

Jedan ste od izlagača Sajma BeautiFul 2023. Recite nam više o tome sa čime ćete se predstaviti, šta posjetioci mogu očekivati i da li ćete imati neke popuste?

Nas će biti 11 u timu. Biće prisutni edukatori iz Srbije kao i iz Bosne i Hercegovine. Na sajam izlazimo sa tri brenda: Crystal Nails, Marilyn Nails za nokte i Lux Lash brend za ekstenzije trepavica. Na našem štandu ćete imati sajamski popust za kompletan asortiman od 20%, biće prisutni edukatori za svu vrstu pomoći kupcima i posjetioci će imati priliku da probaju nešto od našeg asortimana.

Na Sajmu BeautiFul 2023 imaćete i Masterclass. Recite nam o kakvom Masterclass-u je riječ, šta ćete zapravo raditi?

U nedjelju 17.septembra sa početkom u 10 časova u dvorani „Mirza Delibašić“ na Skenderiji moje kolege edukatori i ja predstavićemo razne vrste oblika modeliranja nokata. Tehnike će se raditi sa gelom i acry gelom. Moram da napomenem da će biti jedan novitet u nail industriji, u pitanju su gel tipse. Pored Master Class-a 16.septembra na glavnom bini Sajma ja ću imati prezentaciju i demonstraciju svih Crystal Nails baznih gelova, kao jedne od najtraženijih usluga u kozmetičkim salonima. Napominjem da će i ove godine, kao i prošle, biti organizovano takmičenje, gdje ću ja biti jedan od sudija.

Šta očekujete od Sajma? Imate li neku poruku za čitaoce, možda poziv da Vas posjete?

Očekujem veću posjećenost nego prethodnih godina, jer je ovo jedini događaj ove vrste u našoj državi.

Za kraj ako je ostalo nešto što nismo rekli, a bitno je.

Želim da naglasim da je ulaz na Sajam besplatan i da pozovem sve zainteresovane da posjete Sajam u Sarajevu, jer će biti zaista mnogo dobrih izlagača, dobrih edukacija i prezentacija, kao i sajamskih popusta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here