HomeLifestyleKlinički dokazan rast kose uz pomoć prirodnog šampona Gloria

Klinički dokazan rast kose uz pomoć prirodnog šampona Gloria

Duga i zdrava kosa, standard je ženstvenosti, ljepote i predmet ponosa njenog vlasnika. 

Ljubav prema zdravoj i njegovanoj kosi usađeni su još od davnina kao sinonim za ženstvenost, a  za muškarce pojačava osjećaj snage i moći. 

Postoje li stimulansi rasta kose? Da li je zaista moguće poboljšati rast i obnovu kose pravilnim odabirom proizvoda i njegove upotrebe. 

Iskustva korisnika Gloria šampona za rast kose govore da je to doista moguće uz pomoć šampona za rast kose koji posjeduje i certifikat za klinički dokazan rast kose.

Redovna upotreba terapijskog šampona za rast kose prirodne kozmetike Gloria utječe na folikule, jača korijen i ubrzava rast kose.

Zbog djelotvorne mješavine ljekovitih sastojaka, rezultate ćete moći vidjeti već nakon nekoliko korištenja, te je iznimno rješenje ukoliko je vaš problem rijetka i slabašna kosa, koja je pritom još sklona i opadanju.

Ova jedinstvena prirodna receptura nastala je spajanjem biljnih, hladno prešanih ulja argana, makadamije, ricinusa, vitamina E, te eteričnog ulja ružmarina. Dokazano blagotvorno djelovanje ekstrakta koprive s razlogom je baza ove linije šampona jer potiče rast kose, čemu u ovoj formulaciji dodatno doprinosi sadržan ekstrakt ružmarina. 

Kombinacija svih sastojaka potiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže njegovu revitalizaciju, te jača kosu od korijena do vrhova.

Nakon redovne upotrebe, postepeno će doći i do formiranja novih, mladih vlasi, a vi nećete imati ni najmanji problem da se naviknete na svoju novu, zdravu i prirodno bujnu kosu. 

Sretna vijest koja će zasigurno dodatno obradovati brojne pripadnice ženskog i muškog spola nam upravo dolazi iz prirodne kozmetike Gloria, a to je da su recepturu šampona prilagodili i suhoj i masnoj kosi, te sada u ponudi imaju šampon za svaki tip vlasišta. 

Proizvode već možete pronaći u dm drogerie marketima, cm marketima i ljekarnama širom BIH.

Narudžbu možete izvršiti i putem: https://prirodna.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE