Ines Jarak: Pored titule najbolje vizažistice, titula majke je nešto najdivnije što sam mogla ostvariti

0
1413

Zanosna mostarska vizažistica Ines Jarak, majka dvije prekrasne djevojčice, vlasnica je salona ljepote „Beauty by Ines“. 

Za Ines se može se reći da je odavno prešla granicu lokalnog djelovanja, shodno tome da je tražena vizažistica širom regije. Njene klijentice nisu samo iz Mostara, djevojke vrlo rado dolaze na šminkanje ili make up edukacije koje Ines radi. 

Posebno mladenke vole rad od Ines, pa je čak i 12 mjeseci ranije zakazuju kako bi bile sigurne da će imati svoj termin. Ines nam je kazala kako je za ovu godinu skoro svaki termin popunjen, što nas posebno raduje. 

Vedra i simpatična Ines ističe kako je njen posao ljubav, kojoj se već odavno predala. Njena najveća podrška bio je njen suprug. Godinama je radila na usavršavanju sebe i svoga rada, što je krunisala raznim masterclassovima, jedan od njih koji joj je posebno drag Masterclass koji je vodio Mario Dedivanović u Dubaiju. Godine rada i truda dovele su je do vrhunca, što potvrđuje i broj followera koje ima na svom IG profilu inessjarak

Uspješna vizažistica, ali još bogatija osoba sa svoje divne djevojčice-blizanke, koje sa ponosom pokazuje na društvenim mrežama. „Pored titule najbolje vizažistice, titula majke je nešto najdivnije i posebnije što sam mogla ostvariti“, istakla je Ines. 

Svakako želimo spomenuti ugodnu atmosferu koja vlada u salonu. Imali smo čast posjetiti salon i družiti se sa Ines i njenim timom, imamo samo riječi hvale. Radujemo se narednom susretu svakako.

Svoje znanje vrlo rado dijeli i sa ostalim djevojaka koje su tek na početku, te im sa radošću i ljubavi odaje trikove i uči ih da budu najbolje.

Jedinstvena prilika da učite od najbolje vizažistice je Masterclass Ines Jarak, koji će se održati 05.06.2022 godine u Hotelu Hills, u Sarajevu. 

Masterclass će se održati u sklopu Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa „BeautiFUL2022“, gdje vas očekuje popusti, razne edukacije, predavanja, masterclassovi i izložbeni dio sponzora i partnera. Priprema se jedna lijepa priča koja će na jednom mjestu skupiti sve ono što je lijepo i edukativno.

Radujemo se vašem dolasku i naravno, vidimo se na Masterclassu Ines Jarak!

Save the date 

Link za prijavu i više informacija: OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here