HomeLjepotaKoje frizure idu uz zimske džempere?

Koje frizure idu uz zimske džempere?

Volimo nove torbe, cipele i karmin koji idu uz naš izgled. Ali isto vrijedi i za frizure. Bez obzira da li nosite kardigan, pončo ili džemper – ove frizure će se sigurno uklopiti.

Kruna od čvorova

Ovaj stil frizure je vrlo sličan kruni od pletenica, jedina je razlika u načinu pravljenja. Ide super uz zimske i jesenske džempere, i lako je napraviti. Uzmite dio kose s vrha glave i napravite čvor. Nastavite proces dok ne dobijete red čvorova. Ako želite glađi izgled možete ispreplesti pramenove. Zakačite čvor na zadnjem dijelu, i isto uradite s druge strane. Sakrijte krajeve ispod čvorova, a ostatak kose neka visi.

Isprepletena pundža

Razdijelite kosu po sredini i podijelite u dva jednaka dijela. Napravite dva repa i svežite ih da dobijete čvor, onda učvrstite ukosnicama. Uzmite jedan dio zamotajte oko čvora, isto uradite s drugim krajem i učvrstite. Stavite spreja i to je to!

Napola dignuta isprepletena frizura

Ako volite udobnost pokušajte napraviti ovu frizuru. Najbolji dio ove frizure je to što se može napraviti na bilo kojoj dužini kose. Napravite razdjeljak na sredini ili sa strane. Uzmite dio kose s obje strane i povucite ih prema nazad i svežite s jedne strane. Uvrnite rep prema unutra. Ostatak kose uvijte.

Stiliziran rep

Ova frizura je posebno popularna kod džempera-rolki. Ako imate kratku kosu možete staviti ekstenzije. Uvijte kosu figarom ili peglom. Odvojite kosu u tri dijela i napravite rep srednjim dijelom. Prebacite kosu s jedne strane preko repa i učvrstite ukosnicama, isto uradite i s drugim dijelom.

Kratka uvijena frizura

Ako želite opuštenu i puštenu frizuru pokušajte ovaj stil. Peglom ili figarom uvijte kosu u valove. Podijelite kosu na dva dijela, gornji i donji, i uvijajte manje pramenove kose. Uvijte ih u horizontalnom i vertikalnom pravcu.

Niska pundža na stranu

 

Ova je vrsta frizure idealna za zimsko vrijeme. Ulja za kosu će stilizirati i najobičniju frizuru kao ovu, zaštititi od hladnog vremena i spriječiti zimski frizz.

Koje su vaše omiljene zimske frizure?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE