Koje su prednosti laserskih tretmana lica?

0
380

Većina ljudi se uveliko brine o koži da bi ona ostala mekana i izgledala mlado. Hidratantne kreme, kreme za zaštitu od sunca i drugi proizvodi česti su pomagači.

Ovi proizvodi mogu pomoći kod sprječavanja pojave znakova starenja i boriti se s izlaganjem oštrim elementima, ali ponekad ni oni nisu dovoljni da se zaštite vaša koža, njena boja, tekstura i kvalitet. 

Bez obzira da li se se trudili zaštititi kožu od raznih utjecaja, postoje drugi utjecaji koji mogu utjecati na to da koža izgleda suho i starije. Tada su od pomoći laserski tretmani koji mogu podmladiti kožu, ukloniti sitne nepravilnosti i vratiti vam mladoliki ten. Evo koje su prednosti.

Smanjuju se vidljive linije i bore

One su proizvod starenja. Linije oka usta i očiju idealna su meta za laserske tretmane. Omekšavajući ove znakove starenja, ne samo da ćete izgledati mlađe, već će i vaša koža izgledati zdravije i glađe. 

Uklanjuju se smeđe tačkice, crvenilo i diskoloracija

Mrlje i diskoloracija mogu se javiti zbog izlaganja suncu, starenja ili problema s pigmentacijom kože. Neki pacijenti također žele ukloniti neželjene pjegice. Otklanjajući smeđe mrlje i korekcijom pigmentacije kože, imat ćete uravnoteženiji ten kože. 

Zatezanje kože i poticanje proizvodnje kolagena 

Starenjem koža gubi elastičnost. Gravitacija čini svoje, sve vuče prema dole, i vremenom koža više ne može da se vrati u prvobitni položaj. Laserski tretman može poboljšati ten kože, potaći proizvodnju kolagena na određenim područjima i poboljšati apsorpciju kolagena iz drugih područja. Rezultati se mogu vidjeti odmah. 

Može se riješiti problem ožiljaka od akni, od ozljeda ili hirurških zahvata

Akne su poprilično problematične za tretirati i prekriti. Zbog njih koža postaje označena i nejednaka. Dok rezultati mogu varirati od osobe do osobe, laserski tretman je odlična opcija za smanjenje ožiljaka i njihove vidljivosti. U nekim se situacijama mogu skroz ukloniti. 

Smanjuje se vidljivost krvnih sudova

Ponekad se zovu popucalim kapilarima ili paukovim venama, vidljivi krvni sudovi su nepoželjni na koži, a obično se uzrokuju izlaganjem suncu, iritaciji kože ili drugim faktorima poput hormona ili alkoholizma. Paukove vene se obično mogu ukloniti u jednom ili 2 tretmana. 

Smanjuje se veličina pora

Genetika i starost dva su glavna uzročnika velikih pora. One kožu čine nejednakom i ispupčenijom na mjestima. Laserski tretman može smanjiti pore, zbog čega će koža izgledati glađa i jednaka. Efekti obično traju dugo. 

Cold laser tehnologija bez dodira s kožom ima terapijsko djelovanje pri čemu se upotrebljava valna duljina koja stanicama daje energiju i na taj način potiče potrebne metaboličke procese. Cold laser djeluje antibakterijski, protuupalno i drenažno, smanjuje lučenje sebuma i ožiljke te regenerira tkivo jer se pomoću njega stvaraju nove stanice.

Uređaj MD proLift – u potpunosti je netoksičan, nema ionizirajuće zračenje, tretmani su bezbolni i mogu se izvoditi tijekom cijele godine, nije potrebno vrijeme oporavka nakon tretmana što klijentima omogućava trenutni povratak svakodnevnim aktivnostima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here