Korak do lijepih i bijelih zuba

0

Jesu li vaši bijeli zubi izgubili sjaj i postali tamniji? Brzo, bezbolno i učinkovito rješenje je izbjeljivanje zubi posebnom tehnologijom koja koristi air, led svijetla i posebne gelove. Sjaj i bjelinu svojim zubima možete vratiti u samo 45 minuta potpuno bezbolnom metodom, koja ne oštećuje zubnu caklinu.

Piše: Nina Abdić

Svi smo mi različiti, pa tako i naši zubi. Kako godine prolaze, naše izgled se mijenja, tako se mijenja i izgled naših zuba. Rijetki su ljudi koji imaju prirodne holivudski bijele zube, a naši zubi mijenjaju svoju boju kako starimo. Nažalost godinama oni postaju tamniji. Zub može obojiti hrana i piće, ali i neprikladna higijena, koja je jako bitna za cjelokupno zdravlje čovjeka. U nastavku teksta Nina Abdić, će nam objasniti tehnologiju kojom vraća osmjeh na lice.

Postoji nekoliko faktora koji određuju bjelinu naših zuba, poput genetike, način prehrane, pušenja te koliko dobro praktikujemo oralnu higijenu. Zubi lako gube svoju prirodnu boju, mrlje se stvaraju po vašim zubima zbog konzumacije vina, kafe, gaziranih pica, cigareta i lijekova. Kad prođe nekoliko godina rijetko ko od nas ima sasvim bijele i blistave zube. Na tržištu postoji više vrsta preparata i tretmana koji vam nude izbjeljivanje zuba.

Preporučujem svojim klijentima da biraju pažljivo šta će koristiti za svoje zube,  pogotovo ako biraju neke kućne preparate za izbjeljivanje zuba, kao olovke ili trakice za izbjeljivanje zuba. Ovi preparati su uglavnom jeftini i mogu vam trajno oštetiti zube.

Već duži niz godina uz naše stalne klijente u našem salonu, Perfect Smile, nudimo  vam siguran, učinkovit i apsolutno bezbolan tretman estetskog izbjeljivanje zuba. Za razliku od drugih metoda izbjeljivanje zuba naši gelovi ne mogu oštetiti caklinu vašeg zuba i desni. Ovaj način izbjeljivanje zuba ne postoji dugo u BiH, ali je jako učinkovit!

Pružite sebi blistav i savršen osmijeh uz pomoć prirodnog gela, koji sadrži supstance koje se aktiviraju u kombinaciji sa djelovanjem hladnog LED svjetla. Takva kombinacija gela, hladnog svjetla i kisika, vašim vitalnim zubima vratit će njihovu prirodnu bijeljinu već nakon prvog tretmana. Stepen izbjeljivanja je individualan i zavisi o prirodnoj boji vaših zuba.

Bez obzira na sve, morate da obratite pažnju na higijenu pa savjetujem da:

-Održavate vaše zube zdravim i bijelim. Budite pažljivi sa gaziranim sokovima, crnim čajem i konzumacijom cigareta.

-Četkajte zube odmah nakon jela ili nakon konzumiranja pića koje može obojiti zube. Ako se nađete u situaciji da ne možete oprati zube, pojedite jabuku nakon jela.

-Koristite slamčicu, ako pijete gazirane sokove ili napitke bogate šećerom, koristite slamčicu jer se tako njihova kiselina i šećer neće nakupljati na zubima. Izbjeći ćete i mrlje na zubima i nakupljanje zubnog plaka.

-Jedite hranu koja prirodno čisti zube.

Za zdrave zube stručnjaci preporučuju konzumiranje čvrstih namirnica pomoću kojih masiramo desni i čistimo usnu šupljinu. Isto tako u prehranu uvedite i namirnice vlaknaste strukture jer će one očistiti mjesta do kojih teško dospijete četkicom.

U takvu vrstu namirnica spadaju kokice, celer, jabuka, sirova mrkva, cvjetača i brokula, a da bi dobili najbolje rezultate konzumirajte ih odmah nakon glavnih obroka.

Naši proizvodi u potpunosti zadovoljavaju standarde EU. Učinkovitost i sigurnost estetskog izbjeljivanje zuba pokazala su ne samo klinička ispitivanja, nego i godine korištenja u Americi i Europi.

 

Instagram: perfectsmilecazin

FB: perfect smile, izbjeljivanje zuba Cazin

Tel: 062/779-475

studioninadoo@gmail.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here