HomeLifestyleKratke frizure

Kratke frizure

N: Izaberi jednu od najtrendy kratkih frizura za svoj novi izgleda

PN: Krako je IN!

Neke od najboljih i najtrendy kratkih frizura nalaze se u ovom članku, zato čitaj dalje! Bilo da želiš drastično promijeniti svoj izgled i odrezati svoje zanosne lokne ili dodatno želiš „začiniti“ svoju kratku frizuru, na pravom si mjestu. Pomoći ćemo ti da izabereš novi look za sebe.

Ovdje ćeš pronaći prekrasne i slojevite kratke frizure koje će tvojoj kosi dati volumen i učiniti je življom. Još jedna prednost ovih frizura jeste da one nisu komplikovane za oblikovati i održavati.

Lagano održavanje naglašavamo jer smo svjesni strahova koje žene imaju kada je u pitanju kratka kosa. Prva stvar koja nam prođe kroz glavu jeste zamorno i često održavanje i mukotrpno oblikovanje. Ovo nije nimalo iznnenađujuće, jer ko želi prolaziti kroz jutarnju rutinu neposlušne kose. No, stvari nisu toliko loše koliko zamišljate. Sami se uvjerite.

Pixie je savršen izbor za žene kojima ne nedostaje samopouzdanja. Ali pixie sa više kose na vrhu i obrijanim stranama i dnom ipak je rezervisan samo za one najhrabrije. Pokažite svima svoju divlju stranu.

Kratka pixie kosa izgleda cool i upravo zbog toga mnoge žene, uključujući i modne ikone izabiru ove frizure. Oblikovanje ovog tipa pixie frizure je mačji kašalj.

Duža pixie kosa za one više sofisticirane. S obzirom da je u pitanju slojevita frizura, duži pixie odličan je za ravnu i taknu kosu jer će jos dati neophodni volumen čak i bez proizvoda za oblikovanje i dodavanje volumena.

Slojevita bob frizura izgled je za kojim gotovo svaka žena današnjice žudi. Ukoliko se odlučite za ovu frizuru izgledati ćete svježe i odmorno kao da ste proveli neko vrijeme u luksuznom odmaralištu.

Kosa bob frizura doista je raznolika. Zašto? Zato što je možete oblikovati i nositi po želji; valovita ili ravna, uredna ili razbarušena – izbor je vaš, a u svakoj varijanti izgledate šik.

Recie nam ko ne voli bob frizuru do brade sa šiškama? Ova frizura posebno prikladna za žene sa definisanim jagodicama jer ih dodatno naglašava. –

Ukoliko imte prirodno valovitu kosu ili bi voljeli da imate valovitu kosu, i dalje možete imati kratku frizuru. Valovi će učiniti življom vašu kratku frizuru i naprosto ćete blistati. –

Volumen koji kovrčava kosa može dati kratkoj frizuri je neupitan. Neće vam biti potrebni nikakvi dodatni proizvodi da postignete super simpatični, razbarušeni i divlji oblik kratke kovrčave kose koji je totano IN ove godine.

Sviđaju vam se frizure sa pletenicama? Pletenice su odličan dodatk svim frizurama, čak i kratkim. Da li ste izabrali onu sa strane ili na vrhu?

Ukoliko želite „otvoriti“ lice, najbolji izbor je polupodignuta kratka frizura. Frizure koje vidite na slikama mogu doprinjeti opuštenoj vibri koju želite postići svojom frizurom.

Previous article
Next article

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE