HomeInspirativne pričeLejla Džambo: Čista i blistava koža želja je svake osobe koja drži...

Lejla Džambo: Čista i blistava koža želja je svake osobe koja drži do sebe

Estetika, ljepota, unutrašnje zadovoljstvo, nešto je što je ispunjava, a optimalni momenat sreće nastaje u trenutku zadovoljstva njenog klijenta.

Lejla Džambo rođena je 1989. godine u Doboju. Po zanimanju je diplomirani inžinjer medicinske laboratorije. Završila je srednju Medicisnku školu u Gračanici, studirala je na Medicinskom fakultetu u Banja Luci.

Uvijek se radujemo lijepim licima koja krase naslovnice časopisa BeautiFUL. Uvijek biramo vedra i nasmijana lica, pored toga što se iza tog lijepog lica kriju mnoge vještine. Jedno takvo lice je Lejla Džambo, koju sa ponosom predstavljamo. Lejla je diplomirani inženjer medicinske laboratorije, vlasnica salona ESTETIKA, te je svoje široko znanje primijenila i u svom salonu. U beauty svijetu je već tri godine i rado sa vama dijeli savjete estetike, ljepote i unutrašnjeg zadovoljstva.

Kako bi ispunila želje svojih klijenata, svoje vrijeme i pažnju posvećuje njezi svog lica ali i njenih zadovoljnih klijenata.

Čista i blistava koža želja je svake osobe koja drži do sebe. Put do savršene kože nije lak, ali itekako vrijedi.

„Estetika, ljepota, unutrašnje zadovoljstvo, nešto je što me ispunjava, a optimalni momenat sreće nastaje u trenutku zadovoljstva mog klijenta.“, ističe Lejla.

Ovo nije klasičan posao za nju, već posao koji jednostavno traži poseban trud i posvećenost. Krenula je sa stavom da takvo nešto treba da pruži sama sebi pa se prepustila estetici. Ideja za pokretanjem vlastitog posla vjerovatno je njena najbolja ideja sprovedena u djelo.

„Ideje su izazovi, baš kao i život, nikad ne znamo kakav i koliko će pozitivan ishod donijeti.

Drago mi je što sam danas osoba koja je uspjela izgraditi sebe i što sam osoba koja na mnoga lica nacrta po jedan osmijeh. Apsurd je pričati o bilo čemu, a ne pomenuti moje klijente. Koži je potrebna njega, ali i mojim klijenticama kojim posvećujem posebnu pažnju i posvećenost. Svoju klijenticu ne posmatram kao osobu koja je tek tako došla u moj salon već na nju gledam kao osobu koja je baš mene odabrala i svoje povjerenje prepustila meni“, kazala je Lejla.

Povjerenje klijenta dobila je samo na jedan način. Posao koji radi ne gledam kao titulu i takmičenje sa bilo kim. Tako da je u fokusu njenog interesovanja zadovoljan klijent, a jedina osoba sa kojom treba da se takmiči je ona. Ciljeve u poslu slaže jedan po jedan i tako ih ostvaruje, jer put u koji se upustimo bez ikakva cilja je slijepa ulica.

„Kada se nađem u toliko silnih obaveza koje me svakodnevno okružuju, kako na poslu tako i u privatnom životu, poruke koje na kraju dana dobijem od zadovoljnih klijentica neprocjenjiva su stvar. To mi daje energiju i elan za rad.”

Zbog svega toga, željela sam napraviti mjesto koje će biti podređeno samo vama, mjesto na kojem se svako može osjećati ugodno i prijatno. Otvorila sam salon koji nije samo “salon” nego mjesto posebnog mira koje danas odiše posebnom energijom i luksuzom.

U salon sam uložila poseban trud. Posebno uređenje prostora, dosta popravki, kreativnih i jedinstvenih ideja, laganim koracima nastalo je posebno i odmjereno mjesto.“ istakla je Lejla.

Salon Lejla Džambo ESTETIKA posjeduje posebne aparate koje slabo ko posjeduje na ovim mjestima. Kao jedan takav je i laser sa najnovijom tehnologijom za skidanje šminke i tetovaža i važno je reći da je to proces koji ne ostavlja trajan nered (ožiljke).

Posebno ističe HYDRAFACIAL tretman koji poboljšava kvalitetu i izgled kože. Svjetski popularan i sofisticiran tretman lica. Ništa manje važni nisu i hemijski pilinzi. Za svaku klijenticu posebno odabiremo najnaprednije proizvode visoke kvalitete i učinkovitosti. Naravno svaki tretman radi u skladu sa individualnim problemom. Redovni tretmani i kućna njega ključ su dobrog rezultata.

Važno je ulagati u svoje znanje, proizvode, aparate i sve ostalo. Kontinuirano nadograđuje svoje znanje kroz različite edukacije, nije osoba koja će se zasititi jednom edukacijom i smatrati da je tu kraj znanju i edukovanju. Nije li istina da “ to što znamo je kapljica, a ono što ne znamo je more”?

Sigurni smo da će u budućnosti Lejla nizati još više uspjeha, biti bogatija sa znanjem i u svoj salon uvesti usluge još šireg spektra. Želimo joj sreću u tome!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE