HomeInspirativne pričeMaja Petrović: Sve o inovativnoj tehnici „Ice extension“

Maja Petrović: Sve o inovativnoj tehnici „Ice extension“

Kada se dobro uklope boja i tekstura kose, teško je prepoznati da je riječ o nadograđenoj kosi. Rezultat nadogradnje zavisi od pravilnog održavanja iste.

Maja Petrović je vlasnica salona “STARS-M” koji se nalazi u Bijeljini. Maja živi i radi u Bijeljini. Ima 15 godina iskustva u extension hair industriji.

Duga bujna i raskošna kosa, osim što je trend ona je i san mnogih žena. Ona je najbolja transformacija ukoliko želite neku uočljivu promjenu. Ako imate tanku, prorijeđenu ili beživotnu kosu, onda je nadogradnja kose najbolje rješenje za vas. Na pravom ste mjestu, jer iskustvo od 15 godina u extension hair industriji svrstava Maju u kategoriju majstora u nadogradnji kose. O nadogradnji kose za časopis i portal BeautiFUL piše Maja.

U našem Stars M Hair salonu u Bijeljini vaša kose će biti tretirana po najvišim standardima. Nismo investirali samo u znanje i učenje, naš imperativ je rad sa najkvalitetnijim proizvodima i materijalima.

U salonu se primjenjuje više tehnika nadogradnje kose. Jedni od rijetkih na našim prostorima radimo inovativnu tehniku ice extension za koju smo obučeni na prestižnoj ruskoj akademiji. Ice tehnika je najtraženija tehnika na našim prostorima. Nano kapsula obezbjeđuju potpuno prirodan izgled kose, jer je vez kapsu veličine od 2-3mm. Birajte kosu najvišeg standarda.

Kada se dobro uklope boja i tekstura kose, teško je prepoznati da je riječ o nadograđenoj kosi. Rezultat nadogradnje zavisi od pravilnog održavanja iste. Kako kosa raste oko 1cm mjesečno, tako se i sama nadogradnja pomjera. Uz pravilnu njegu, korekcija se preporučuje nakon 4-6 mjeseci. Kada je njega kose u pitanju, trebalo bi da se pridržavate određenih pravila. Koristite šampon bez sulfata i ulja, kvalitetnu profesionalnu masku, sprej za raščešljavanje i odgovarajuću četku. Budite nježni dok češljate vašu kosu.

Naša najveća satisfakcija je zadovoljstvo naših klijenata. S obzirom da nam se klijentii konstantno vraćaju i preporučuju drugima, znači da je taj lanac povjerenja čvrst i siguran, te najbolji reprezent našeg nastojanja da nam kvalitet bude iznad kvantiteta.

Pored nadogradnje u svom salonu, rado prenosimo svoje znaje i na druge koji žele da nauče ovu najtraženuju tehniku makeovera kose. Naši polaznici su frizeri koji žele da nauče od ljudi koji su godinama u ovom poslu i koji su ulagali u svoje edukacije, te nerijetko imamo učenike i van granica BiH.

Sve to govori da smo svih ovih godina bili na pravom putu i da su nam naši dragi klijenti pomogli da stignemo do ove tačke i da postižemo sve bolje rezultate. Zahvalni smo damama što baš naš salon biraju za ovako bitne intervencije poput nadogradnje, ali naravno i drugih usluga koje pružamo. Vjerujte vašem frizeru, jer on želi samo najbolje za vas i vašu kosu, a vaše je samo da zamislite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE