Maderoterapija lica za svjež izgled u trenu

1
826

Maderoterapija lica će vaše lice učiniti svježim i odmornim. Izjednačiti će ten, te ukloniti vidljive znake starenja. Saznajte sve tajne ovog tretmana i isprobajte maderoterapiju lica što prije.

 

 

 

 

 

  Piše: Sonja Brkić

 

Svima je poznato da se naše tijelo razvija i raste sve do 25. godine života. Elastičnost kože, posebno na području lice se smanjuje, lica jer se nivo hormona mijenja.

 

Bitno je na vrijeme primijetiti nepravilnosti lica, te krenuti sa pravilnom njegom. Kroz tekst možete se upoznati detaljnije sa maderoterapijom lica o kojem smo razgovarali sa Sonjom Brkić.

Maderoterapija je od prije dvije i po godine zaludila našu zemlju kao i region. Kako žene tako i muškarci sve više traže usluge maderoterapije, neki u vidu tretmana za tijelo a neki za lice, a ja sam tu da ih usrećim da izgledaju kako i zamišljaju. Uvijek se zezam da sam fabrika koja proizvodi zgodne, srećne i zadovoljne žene.

Termini za tretmane kod mene se zakazuju i do mjesec dana unaprijed, jer su tretmani obećavajući, klijenti se pridržavaju uputa i na kraju iz ove priče izlazimo svi sretni.

Svaka žena voli da je sređena, da lijepo izgleda i da bude njegovana, tako da i za ove tretmane mnoge izdvoje vrijeme jer su rezultati vidljivi već poslije 4-5 tretmana. Sam tretman traje tridesetak minuta i to vrijeme svaka žena koja je dobro organizovana, koja drži do sebe i želi da lijepo izgleda može da odvoji za sebe. Tako da bar iz mog ličnog iskustva žene nađu vremena za tretmane maderoterapije lica, bilo to prije radnog vremena u toku ili poslije radnog vremena.

Za brojne aparate koji se nalaze na našem tržištu daju jako dobre rezultate, ali ipak većina mojih klijenata se prije odluči za masažu lica oklagijama. Maderoterapija lica se radi 100% prirodnim materijalima koji su posebno anatomski dizajnirani od drveta. Od oklagija ne možete dobiti alergijske reakcije niti bilo kakve nus pojave.

Set se sastoji od više različitih oklagija od kojih svaka oklagija ima svoju namjenu. Nisam kompetentna da govorim šta je bolje, ali mogu reći da vjerujem u svoje oklagije jer daju odlične rezultate gdje su obe strane zadovoljne.

Maderoterapija lica je postala hit i trend ne samo kod nas već i u svijetu, vjerujem da će ostati još dugo u opticaju jer daje fascinantne i dugoročne rezultate. Bitno je samo da poslije završenih tretmana dolaze bar jednom mjesečno na masažu lica i uspjeh je zagarantovan.

Skeptičnost prema ovom, kako i ostalim tretmanima naravno da postoji. Žene dolaze sa raznim predrasudama, ali svakoj pristupim svakoj individualno, te objasnim proces tretmana, gdje naglasim da šanse za bol su minimalne ili ih nikako nema.

Oklagije potpuno neinvazivno stimulišu svaki dio vašeg lica, a da pri tome ne izazivaju povrede tkiva. Tretman je skroz bezbolan i ne ostavlja ožiljke, ako se radi stručno i bez pritiska.

Kada kažem maderoterapija, mislim na vrlo ugodnu masažu, gdje opuštamo mišiće, postičemo cirkulaciju i aktiviramo proizvodnju kolagena i elastina.

Madoretapija lica pomaže u apsorpciji sastojaka koje stavljamo na kožu, što u mom slučaju je opet 100% prirodno ulje koje ja nazivam “čarobno ulje“ za lice koje sama pravim.

Pokreti u izvođenu masaže lica su vrlo lagani i ugodni, izvode se pokretima odozdo prema gore. Nakon tretamana rezultati su odmah vidljivi. Koža je zategnutija, sjajnija, otečenost  je vidno smanjena, fine linije polako nestaju. Maderoterapija lica može se provoditi kao klasičan tretman gdje će svaki dio imati svoj učinak ili ako želimo konkretniji rezultat preporučuje se napraviti seriju od 10 tretmana svaki drugi dan.

Ovaj vid masaže traje oko tridesetak minuta i stvarno smo se uvjerili da je potrebno  desetak tretmana za baš vidljive rezultate što se tiče finih linija. Žene od mene izlaze sretne i zadovoljne, samim tim to mi je najveći uspjeh vidjeti ih tako   sretne i zadovoljne.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here