Majstor svog zanata prepoznat na cijelom Balkanu! BERBER.BA = IRFAN TEPIĆ

0

Posao berbera, nije obični posao. Berberski tretman nije samo šišanje, to je doživljaj!

Tim BERBER.BA na čelu sa majstorom svog zanata i vlasnikom berbernice- IRFAN TEPIĆ, prepoznati su na cijelom Balkanu! Profesionalnost i njihova ljubaznost nikoga ne ostavlja ravnodušnim, što može potvrditi činjenica da u svojoj berbernici na adresi Ul. Josipa Nančića br.8, svakodnevno posjećuje veliki broj poznatih ličnosti kao što su: Dino Merlin, Miralem Pjanić, Damir Džumhur, Adnan Ćatić i mnogi drugi momci koji žele da uvijek budu u svom najboljem izdanju kada je u pitanju frizura i brada!

“Za mene su svi moji klijenti jednako važni i bitni. Moja obaveza je da svaki klijent iz berbernice izađe sa osmjehom na licu, ali i najboljom frizurom”, istakao je Tepić.

Irfan je također i ambasador poznatog engleskog brenda za muškarce “Dapper Dan”, što još jednom potvrđuje činjenicu da Irfan Tepić i njegov cijeli tim ozbiljno ali tako jednostavno pristupaju svome poslu, rade sa najkvalitetnijim preparatima i na kraju uljepšaju vam dan i raspoloženje!

Ako niste, vrijeme je da se upoznate sa ovim majstorima svoga zanata za koje vam tvrdimo da će ispuniti svako vaše očekivanje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here