HomeLifestyleMalo sjaja i šljokica šalju nam vibracije sa Ibize koje su nam...

Malo sjaja i šljokica šalju nam vibracije sa Ibize koje su nam trenutno potrebne!

Ovog ljeta možda nećemo ići na more kako bismo se zabavljali cijelu noć, ali to nije izgovor da vaš odabir odjeće ne bude u duhu ljeta.

Ne znamo za vas, ali otkrivamo da nam malo sjaja i šljokica daje sve one vibracije sa Ibize koje su nam trenutno potrebne. Bez obzira na to je li to okupljanje u vrtu ili zabava u parku, zašto svom ljetnom izgledu ne dodate malo sjaja? Mislite da su šljokice samo za nas koji smo malo „kičasti“ ?! Razmislite ponovo!

Od slatkih kompleta do kratkih haljinica, šljokice ne samo da mogu transformisati vaš izgled već i laskaju svakoj figuri. A uz sjaj koji varira od potpuno smjelih i svijetlih do klasičnih metalnih tonova, ovog ljeta postoji nešto što će odgovarati svima.

Kao i uvijek, razmislite o onome što želite naglasiti i sjetite se svog oblika tijela – odlučite se za stilove koji pokazuju dijelove koje želite istaknuti i upotrijebite šljokice kako biste usmjerili pogled tamo gdje želite da ide. Šljokice od glave do pete nisu u vašem stilu?

Ako se odlučite za jedan komad sa šljokicama i spojite ga s plavim traperom ili klasičnim nijansama poput kaki ili mornarske boje, dobit ćete nosiviji trend.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE