Marame i kosa ovog ljeta su hit kombinacija

0

Marame i kosa ovog ljeta su hit kombinacija

Šarene i vesele, marame i trake, ovog ljeta nose se na bezbroj načina, a jedan od njih jest i taj da njima ukrasimo svoju kosu, povežemo je i stavimo zgodnu tačku na “i” ljetnom stajlingu…

Marame za kosu ove sezone dominiraju svijetom frizura. One dolaze u raznim oblicima, dužinama i bojama pa marame koje imate kod kuće, a možda ih rijetko nosite, izvadite iz ormara i koristite za kreiranje maštovitih frizura. Ovo je još jedan stajliš i trendi detalj koji će podići vaš ljetni stil, dodati živost te podići vašu kosu na malo drugačiji način.

Još jedan odličan način na koji možete uljepšati svoju frizuru i stvoriti neočekivani dojam jednostavnim detaljem je – traka za kosu. Pomoću nje, baš kao i pomoću marame, kosu možete povezati, ali je nositi i kao dodatak punđi, poludignutoj kosi ili na raspuštenu kosu. Može se koristiti za doista različite stilove i frizure, a ovisno o bojama, uklapa se u sve osobne stilove.

Stoga ako je danas vaš “bad hair day”, jednostavno zabacite kosu od lica, stavite traku ili maramu i uživajte u ljetu s ovom trendi frizurom.

femina.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here