Marija Toljušić, djevojka sa snovima djevojčice

0
580

Postani najbolja verzija sebe, neka vas ne ometa niko ko ne misli da biste uspjeli u svojim namjerama, jer sve je moguće, u što ćete se uvjeriti kroz ovaj tekst, ističe Toljušić.

Marija Toljušić, rođena u BiH. Još uvijek živi u BiH, kako bi pokušala ostvariti nešto što mnogima izgleda neizvodljivo. Od 2008. godine je u svijetu kozmetike zahvaljujući njenim roditeljima koji su je uveli u beauty svijet, te upoznali s njegovim najljepšim stranama.

San svake djevojke je biti okružen mnoštvom šminke, raznobojnih nijansi i ljepoti toga što beauty svijet nudi, pa tako da mogu reći da sam imala taj san kao djevojčica. Oduvijek sam imala želju da otvorim vlastiti kozmetički salon, ali, dok sam studirala, mogućnosti za to bile su male. Međutim, iz godine u godinu, sticanjem iskustva, mogućnosti za to su se povećavale. Jednom kada sam shvatila da sam zapravo sigurna u ono što želim, a to je jedan drugačiji salon, salon koji će na prvo mjesto stavljati zdravlje, pa tek onda estetiku, ljepotu, izgled, tada sam počela s konkretnim planiranjem i ostvarivanjem. Svoj salon sam otvorila 2019. godine.

Ostvarivanje sna

Vjerojatno kao i počeci svake kozmetičarke, manikurom sam se počela baviti tokom studiranja u Zagrebu, u vlastitom stanu, što mi je poslužilo kao izvor za dodatni džeparac. Nakon toga naučila sam raditi i nadogradnju trepavica. Praksu sam nastavila u Vitezu, u napuštenom prostoru koji je sada moj salon i koji za mene ima jako veliku sentimentalnu vrijednost.

Cilj treba biti vodilja

 Smatram da je mnogo, zaista mnogo ulaganja u sebe i svoj posao potrebno, kako biste postigli svoj cilj. Ne samo truda i rada, nego i odricanja. Osobno mislim da se ulaganja još uvijek nisu u potpunosti isplatila. Za to ne bih krivila sebe, niti ovaj posao, nego sredinu i teritorij na kojemu jesmo. Premalo podrške imamo u bilo kojem smislu.

Inspiracija se, vjerujte, nalazi svuda oko vas

U mom radu inspirišu me lijepe i sretne žene, prije svega žene s unutarnjom ljepotom, a zatim i onom vanjskom. Oduvijek sam se divila onim ženama, koje, ma kakve okolnosti bile, vole i imaju osjećaj za lijepo i koje ne odustaju od svoje ljepote. Također, iako osobno pratim svjetske beauty trendove, vodim se uglavnom onima koji ističu prirodnu ljepotu.

Brendovi s kojima radim

Moram istaknuti da s brendom Creative Lash Design (CLD)  sam se upoznala još 2015. godine kada sam radila u Zagrebu u salonu svoje prve edukatorice za trepavice Dijane Tošev. Tada je nastala moja ljubav prema radu s trepavicama. Stepenicu po stepenicu, godinu po godinu i stigla sam u Gdansk na polaganje edukatorskog ispita. Ispit je trajao 3 dana, ali sam ga uspjela položiti. Ali, nadam se da neće ostati sve samo na edukatorskom nivou, jer moj je cilj jednoga dana postati i sudac na takmičenjima za ugradnju ekstenzija trepavica.

Osobno smatram da je konstantno educiranje od iznimne važnosti u bilo kojem poslu. Uvijek svojim učenicama kažem da, iako sam njihov edukator, činjenica je da sam i ja još uvijek učenik.

U svom salonu Imperium Beauty u Vitezu nudimo zaista širok spektar kozmetičkih usluga. Kao neke od najtraženijih izdvojila bih: ugradnja ekstenzija trepavica, FOOTLOGIX pedikura, trajni lak (CND SHELLAC), threading, IPL epilacija i slično.

Naravno, smatram da je u ovom svijetu praćenje trendova od velike važnosti.

Za čitaoce časopisa BeautiFUL poručujem da svaka osoba treba pronaći nešto što zaista iz dubine srca voli raditi, uspjeh je u tom slučaju zagarantovan.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here