Kako pronaći savršen nude ruž?

0

Pronaći savršeni nude ruž teže je nego što zvuči. Mnogi od njih su pretamni i sa njima izgledate kao da pokušavate nositi smeđi ruž a ne rekreirati cool lookove 90-ih. Također, neki su lagani i sa njima podsjećate na žive mrtvace, a boja i toplina vam odlaze s lica. Međutim, ako uspijete pronaći pravu nude nijansu ruža za usne, vaša make up rutina činit će vam se puno lakšim. Savršeni nude ruž učinit će da vaša koža izgleda živo, dodati sjaj vašim očima i moći ćete ga nositi sa svim, od baršunastog odijela do sivog pletiva i običnog jeansa.

Ako se pravilno odabere i nanese, nude ruž ima jedinstvenu sposobnost da se uvijek osjećate šik – poput toga kako savršeni crveni ruž jednostavno uvijek vrišti glamur. Ukratko, morate pronaći svoj savršeni nude ruž. Kako bismo vam pomogli da izbjegnete promašaje, u nastavku pročitajte savjete o pronalaženju najboljeg nude ruža za vaš ton kože.

Alabaster ton kože

Ako imate jako svijetlu, mliječnu nijansu kože, isprobajte nježnu, prašnjavu baby ružičastu nijansu. Ako se odlučite za previše bež ruž, možda počnete nalikovati lešu. Trebate izbjegavati super koncentrovane, jednodimenzionalne nude ruževe. Umjesto toga, predlažemo vam da koristite prozirnije, lakše formule.

Svijetla koža

Ako imate svijetlu kožu sa ružičastim podtonom, preporučujemo vam traženje ružičasto-bež nude ruža za usne. Kada pogledate nude ruževe u modnim časopisima, koža se podudara s usnama. Međutim, ovo nije poželjno u stvarnom životu – želite toplinu i jasno razdvajanje usana i kože.

Dame svijetle puti sa maslinastim podtonom mogu isprobati toplije nude nijanse, poput ružičaste i bež.  Želite više pigmenta u svom nude ružu za usne od nekoga ko ima alabaster ton kože ili svijetlu, ružičastu kožu.

Maslinasta koža

Dame s toplijim maslinastim tonom kože trebaju potražiti bež ruž u boji karamele koji je tamniji od nijanse vaše kože. Preporučuje se pronalazak sjajnije formule koja će istaknuti toplinu vašeg tona kože.

Osunčana koža

Ako je vaša kosa posvijetlila od sunca, a koža potamnila, preporučuje se da svom izgledu dodate novu dimenziju sa smokey, definiranom šminkom za oči. Za dame s preplanulom kožom predlažemo sjajni, svjetlucavi nude ruž koji će vam dodatno pojačati osunčani izgled kože.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here