Tretman za beživotnu, suhu i izlomljenu kosu

0
363

Zakoračite li u njegov salon vidjet ćete mnogo detalja koji će Vas oduševiti, u veseloj atmosferi ćete se opustiti i zasigurno izaći sa osmijehom. No, ovaj put Mario Jozić se osvrće na tretmane koje nudi u svom salonu, koji će vašoj kosi vratiti sjaj .

Mario Jozić, vlasnik frizerskog salona “Hair by Mario” u Čapljini. U njegovom salonu nastaju nevjerovatne transformacije. Godine učenja, seminara, prezentacija, radionica, prakse, teorije, dovelo ga je do odličnog poznavanja svoje profesije.

Najefektnija transformacija kose je zasigurno promjena njene boje koja donosi osvježenje i daje drukčiji izgled. Ukoliko ste se upustili u promjenu boje kose koja je sada nekoliko nijansi svjetlija ili prošarana svjetlijim pramenovima, osjetili ste na svojoj kosi oštećenja. Ovo je gotovo neizbježan ishod pri odabiru svjetlijih tonova, stoga je potrebno vašoj kosi vratiti sjaj i mekoću. Mjesta za brigu nema, team salona „Hair by Mario“ iz Čapljine će vam ponudi nekoliko izbora kada je u pitanju oporavak vaše kose. U pitanju su vrhunski popularni proizvodi koji će vratiti vašoj kosi živost.
U nastavku teksta možete pročitati o dijelu asortimana iz ovoga frizerskoga salona i pronaći najbolje rješenje kada je u pitanju zdravlje vaše kose.

Tretman za kosu „Thermal Filler Anti- Age“

Anti- Age tretman za kosu sa keratinom je specifični tretman za beživotnu, suhu i izlomljenu kosu. Ovaj tretman njeguje, mineralizira i popunjava strukturu kose, daje ekstremni sjaj, podatnost i volumen. Učinak traje čak 4 do 6 šamponiranja.

Revlon –  „Amazonia“ tretman za kosu

Ovaj tretman će vam pružiti dubinsko obnavljanje, rekonstrukciju i volumen kose. Njegovi dragocjeni sastojci njeguju oslabljenu i oštećenu kosu. Tretman je bogat keratinom i aminokiselinama koji dubinski prodiru u kosu obnavljajući oštećenja. Prodirući duboko u vlakna kose iznutra smanjuje tragove oštećenja, postiže mekoću kose i njenu vitalnost.

Revlon – „Be Fabulous“ tretman za kosu

Revlonov tretman „Be Fabulous“ je dizajniran u 4 koraka koji obnavlja oštećenu kosu. Nakon ovoga tretmana se uočavaju odlični rezultati- lijepa, mekana, svilenkasta i sjajna kosa. Kosa postaje zdravija i lakša za održavanje. Ovaj tretman se preporučuje ženama čija kosa je više godina farbana, izlagana suncu, feniranju i sličnim utjecajima koji štete kosi.

KayPro – „Caviar“ tretman za kosu

Tretman sa kavijarom, talijanske firme KayPro se koristi za bojanu i tretiranu kosu. Raspetljava, hrani i zatvara kutikulu, dajući kosi svilenkast sjaj. Kosa postaje podatna i svjetlija bez otežavanja. Zadržava ljepotu kose, čini boju kose trajnom i intezivnom.

KayPro – „Botox“ tretman za kosu

Botox tretman je namjenjen za višestruko oštećenu kosu. Ovaj tretman se naziva i botox za kosu jer pruža intenzivnu hidrataciju i djeluje tako što popunjava dlaku pa je učinkovitnost odmah vidljiva. Proteinski peptidi djeluju tako što popunjavaju oštećena područja i strukturu kose čine gušćom. Tretman je pogodan za oporavak oštećene kose, a naročito farbane ili blajhane kose.

Za sve detaljnije informacije o zdravoj kosi javite nam se na kontakt broj +387 63 744 553, posjetite našu web stranicu www.hairbymario.ba i pogledajte naš YouTube kanal na kojem možete pronaći mnoge profesionalne savjete frizera.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here