Masterclassovi BeautiFUL i ove godine nadmašili očekivanja

0

Masterclassovi BeautiFUL održali su se 19.11.2023. godine u Sarajevu, Hotel Hills. Najveći beauty događaj u regiji okupio je poznate stručnjake i edukatore koji su svoje znanje i vještine nesebično prenosili na publiku, kao i veliki broj prijavljenih djevojaka koje su uživale u svakoj prezentaciji, učile novitete i družile se. Događaj je i ove godine ispunio očekivanja, a sve prijavljene djevojke su imale mogućnost prisustvovanja na više od dvije edukacije, nakon čega su im dodijeljeni certifikati.

Edukatori sa područja BiH koje su svoje znanje nesebično dijeliti su: Ters Bosanka – make up artisti, Kosta Miljković – make up artist, Elma Beganović – edukator za trajnu šminku i vlasnica Elle Akademije, Ljiljana Mijatović – internacionalni master edukator, Maja Kučuk – kozmetičarka, Anida Jaganjac – kozmetičarka, Alisa Kazić – kozmetičarka, Goranka Rađenović – kozmetičarka i vlasnica Dara d.o.o., Medina Handžo – nail tehničar, licencirana edukatorica i vlasnica Nails Factory, Gorana Đurić – nail tehničar, edukatorica i vlasnica Linea d.o.o.,

Ove godine organizatori su prvi put u BiH ugostili Adama Adaktara, poznatog stručnjaka za obrve u cijelog regiji koji je znanje stečeno u Srbiji donio u Sarajevu i rado prezentovao svojoj publici. Pored Adaktara, tu su i: Martina Kallos – lash&brow master edukatorica, CEO Kallos Beauty Academy, Tihana Kozić, PMU edukatorica za trajnu šminku i Ines Batanić – kozmetičarka.

Kompanije koje su podržale događaj, te u izložbenom dijelu prezentovale svoje novitete su: Radionica 4 you – namještaj po vašim željama i žensko vino JERUZALEM.

Časopis BeautiFUL je inače specijalizirani časopis za ljepotu u BiH, koji već godinama okuplja beauty industriju, stručnjake i ciljanu publiku, informiše, savjetuje i donosi novitete.

Prelistajte galeriju fotografija i uvjerite se u odličnu atmosferu koja je vladala na ovom beauty događaju.

GALERIJA – KLIK

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here