Jelena Šešlija: Radiotalasni lifting lica je prijatna i neinvazivna metoda za podizanje tonusa kože

0
1385

Ovaj tretman se preporučuje svima i ženama i muškarcima koji imaju više od 25 godina. Čak je bolje preventivno početi sa tretmanima nego kad su bore već vidljive.

Kao što znate, nakon 25. godine života nivo kolagena opada, a samim tim koža počinje da vam se opušta i javljaju se prve bore. Zato je jako bitno na vrijeme početi sa tretmanima lica koji vam mogu spriječiti ili ublažiti znakove starenja. U posljednje vrijeme sve više se govori o radiotalasnom liftingu lica i njegovim blagodatima za kožu. Nešto više o tome reći će nam Jelena Šešlija koja ovaj tretman izvodi u svom salonu ljepote “Larisa” u Nevesinju.

Šta je to radiotalasni lifting lica?

Radiotalasni lifting lica je prijatna i neinvazivna metoda za podizanje tonusa kože. Radiotalasi djeluju na principu zagrijevanja srednjeg sloja kože u kome se nalaze kolagen, elastin i elastična vlakna. Oni ubrzavaju obnavljanje elastičnih vlakana, podstiču proizvodnju kolagena i na taj način ublažavaju postojeće bore i daju čvrstinu koži.

Kako se tretman izvodi?

Potrebno je da prvo kožu očistimo. Zatim, ako je potrebno, uradimo piling. Nakon toga na kožu nanosimo ultrazvučni gel i pristupamo tretiranju kože lica, vrata ili dekoltea radiotalasnim aparatom. Prilikom radiotalasnog liftinga klijent osjeti blagu toplotu na koži, a ovo je najprirodniji način da se poboljša proizvodnja kolagena. Na kraju, sa kože, uklanjamo ostatak gela, čistimo kožu i laganom masažom na kožu nanosimo završnu kremu.

U kojim vremenskim intervalima se ovaj tretman izvodi?

Za najbolje rezultate preporučljivo je da se uradi serija od 4 do 6 tretmana, na svakih 7 do 10 dana. Nakon završene serije tretmani se izvode jednom mjesečno, a rezultati su vidljivi odma.

Kome preporučujete ovaj tretman i koji su njegovi benefiti?

Ovaj tretman se preporučuje svima i ženama i muškarcima koji imaju više od 25 godina. Čak je bolje preventivno početi sa tretmanima nego kad su bore već vidljive. Ovim tretmanom se podstiče obnova starog i stvaranje novog kolagena. Poboljšava se cirkulacija tkiva, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Stvaranjem novog kolagena dolazi do boljeg tonusa kože, ublažavaju se bore, koža se zateže, a vaše lice dobija zdrav i podmlađen izgled. Pored kože lica, ova dermatološka procedura daje odlične rezultate kod opuštene kože tijela kao što su nadlaktice, butine i stomak. Dakle, može da se radi i radiotalasni lifting tijela.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here