NATURALTECH TAILORING: samo zdrava kosa = lijepa kosa!

0

Bml company d.o.o. Ovlašteni uvoznik i distributer od 2007. Godine exkluzivnog brenda „davines“ u Bosni i Hercegovini ponosno predstavlja novu naturaltech tailoring porodicu izuzetno učinkovitih i izuzetno prirodnih proizvoda za kosu, koja je izazvala pravu revoluciju salonske ponude

Tretmana na svim kontinentima. Naturaltech tailoring je novi salonski tretman prirodno formulisan koji možete prilagoditi svakom tipu kose i vlasišta. Vaša kosa je jedinstvena Kao i vi, kao i izazovi i sa kojima se suočavate kako biste je održali zdravom, živahnom i lijepom, jer za davines je samo zdrava kosa = lijepa kosa!

Zato su u davinesu stvorili novi ekskluzivni asortiman tretmana za salonsku upotrebu koji možete prilagoditi specifičnim potrebama svakog tipa kose i vlasišta. Tailoring vam trenutno daje jedinstven,izuzetno intenzivan i odmah vidljiv rezultat na vašoj kosi, za koji nije potrebno dodatno vrijeme obrade i dužeg tretiranja vaše kose i vlasišta. Također u Davinesu u skladu sa njihovom filozofijom i misijom o održivoj ljepoti uvijek na listi prioriteta imaju agendu da ovi proizvodi, kao i njihova pakovanja istovremeno brinu i o našem zdravom okolišu! Održivi su za vašu kosu,vlasište i našu planetu. Ove biljne infuzije obogaćene sa  aktivnim inovativnim regenerativnim prirodnim organskim sastojcima i stvorene su u Davinesovom znanstvenom laboratoriju davines sela na otvorenom u punoj saradnji nauke i prirode!

Naturaltech tailoring porodica proizvoda iz davinesa se sastoji iz četiri serumske baze i šest bustera-pojačivača. Svaki pojedinačno od ovih proizvoda ima integrisan aktivni prirodni sastojak koji je proučavan u laboratoriju znanstvenog vrta u davines selu i uzgojen u italiji u skladu sa načelima regenerativne organske poljoprivrede. Nijedan proizvod ne sadrži  sulfate, parabene, a boje i mirisi također  nisu kozmetičkog i sintetičkog porijekla. Tailoring je jedan kompletan asortiman proizvoda koji vam omogućava 24  različita načina za poboljšanje zdravlja vaše kose. Ovi tretmani biljnim infuzijama za kosu  spajaju dvije komponente:

  1. Prirodno formulisane baze (4 različita tipa)
  2. Bustere-pojačivače sa botaničkim aktivnim ekstraktom (6 različitih tipova).

Tretman se dobija kao rezultat kombinacije ove dve komponente baze i bustera-pojačivača kao

Tečna formula jednostavna za primjenu. Kombinacijom jedne ove četiri različite baze sa jednim od 6 različitih bustera dobit ćete jednu od 24 moguće kombinacije tretmana sa kojima možete riješiti probleme svih tipova kose i vlasišta. Svaka od ovih kombinacija kojom ćete prilagoditi tretman specifičnim potrebama svakog tipa kose i vlasišta vam daje odmah vidljiv intenzivan rezultat bez gubljenja vremena obrade i procesuiranja na kosi i vlasištu. Razliku na vašoj kosi ćete primijetiti i prije nego što napustite salon uz izgled trajno njegovane i zdrave kose.

Uz ove proizvode kao podršku Davines je pripremio ekskluzivni dijagnostički digitalni alat plus posebno kreirane dozere i aplikatore koji će vam maksimalno pojednostaviti primjenu ovog tretmana.

Nakon konsultacija frizera sa klijentom u salonu sa kojim počinje proces kreiranja specifičnog tretmana koji će idealno odgovarati potrebama određenog klijenta veoma će vam olakšati posao ekskluzivni dijagnostički alat “tailoring consalting” kreiran u davinesu da biste izabrali jedan od 24 moguća tretmana koji će najbolje odgovoriti određenom tipu kose i vlasišta. Radi se o digitalnoj aplikaciji za tablete i pametne telefone koja će vam veoma jednostavno pomoći da identifikujete primarne i sekundarne probleme na kosi i vlasištu određenog klijenta. Aplikacija će vam kreirati namjenski recept iz tailoring asortimana proizvoda za taj tip kose i vlasišta vodeći čak računa i o željama klijenta da mu pomogne da riješi glavni,primarni problem na svojoj kosi i vlasištu, a istovremeno da dobije još jedan benefit koji bi mu pomogao da riješi i određeni

Sekundarni problem po želji. Nakon toga ćete miješati određenu bazu i buster-pojačivač i proizvesti namjenski recept za određenog klijenta. Također u Davinesu su kreirali specijalne pumpice sa dozerima za baze kako bi vam olakšali primjenu tačne doze ovog proizvoda, kao i specijalne aplikatore u kojima nakon toga miješate bazu i buster-pojačivač, te lakše ih aplicirate na kosu.

Način upotrebe:

  1. Nakon konsultacije sa klijentom odredite koji je primarni problem na kosi i vlasištu koji želite riješiti i također koji sekundarni benefit želite da poklonite vašem klijentu kroz specifičan recept

(od ponuđenih 24 različite kombinacije) koji ćete odabrati uz pomoć aplikacije specijalno za vašeg klijenta.  Možete da kao primarni benefit uradite jak tretman dubinske hidratacije jer je kosa veoma suha i kao sekundarni benefit da pojačate npr. Volumen jer je kosa izuzetno tanka.

  1. Operite kosu i vlasište odgovarajućim šamponom koji vam se u tom kreiranom receptu preporučuje! Ubacite u aplikator preporučenu bazu u tačno

Određenoj količini koja je označena na aplikatoru. Dodajte u aplikator, zajedno sa bazom preporučeni buster-pojačivač  tačno određenu dozu bustera, koja je također označena na aplikatoru. Promućkajte aplikator da se te dve komponente izmiješaju i sjedine. Pripremljenu dozu tailoring tretmana iz aplikatora nakon toga nanesite na opranu kosu. Frotiranu peškirom i dobro raščešljajte da tu smjesu rasporedite po cijeloj dužini kose. Nije potrebno dodatno vrijeme djelovanja. Poslije toga operite kosu vodom.

  1. Nakon što isperete tailoring

Tretman nanesite po predviđenom receptu odgovarajući davines kondicioner i drzite ga

5 do 10 minuta i isperite vodom.

Napomena: ovaj tretman možete raditi kao samostalan ili kao dodatak uz sve vrste usluga u salonu (npr. Šišanje, feniranje, uz sve vrste oblikovanja kose, također uz sve vrste kolor servisa,tj. Farbanje, posvjetljivanje, toniranje)

Učinak jednog tretmana je predviđen za minimalno narednih 5 pranja kose, nakon čega bi trebalo da ponovite isti tretman ili da kreirate neki novi specifični recept kojim biste dobili neke nove benefite. Koje želite za taj tip kose i vlasišta. Ovaj novi tretman će definitivno biti revolucija u salonskoj ponudi liječenja, oporavka i njege kose za vaše klijente. Ovi zdravi i prirodno formulisani proizvodi će vam pomoći da im ponudite maksimalnu njegu i oporavak kose za što kraći vremenski period, preciznije. Dobiće trenutno i odmah vidljiv rezultat i luksuzan vizualni efekat trajno njegovane kose.

Više informacija o ovim tretmanima možete pronaći kod našeg prodajnog predstavnika na terenu, na našim stranicama na društvenim mrežama:

Facebook: Davines Bosna i Hercegovina

Instagram: davines_bih

Ili pozivom na broj telefona: 387 65 535 933

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here