Edukativni centar Alexandar Cosmetics – obavezna stanica za usavršavanje u oblasti kozmetike

0
161

U susret novoj sezoni obuka i predavanja, kompanija Alexandar Cosmetics je početkom godine pokrenula veliki projekat u svom Edukativnom centru – Dani otvorenih vrata. Tim povodom smo bili na ekskluzivnom događaju u Novom Sadu i sa zadovoljstvom vam prenosimo utiske. 

Čitav prostor Alexandar Cosmetics Edukativnog centra, od poda, preko namještaja, pa sve do plafona, odiše elegancijom, svježinom i umjetnošću, podstiče kreativnost i budi želju za radom i učenjem. Tim profesionalaca koji stoji iza ovog Edukativnog centra veoma pažljivo osmišljava plan i program obuka za početnike, kao i program obuka za usavršavanje znanja u oblasti kozmetičke, frizerske i makeup djelatnosti. Takođe, pažljivo biraju i materijale koje će polaznici koristiti tokom procesa učenja i usvajanja znanja. 

Kako kažu u kompaniji Alexandar Cosmetics, sam koncept otvorenih vrata je nastao sa ciljem da se što veći broj ljudi upozna sa mogućnostima usavršavanja u oblasti kozmetike. S obzirom na pozitivne reakcije posjetilaca i veliko interesovanje, planiraju da tokom cijele godine organizuju ovakve događaje. Sljedeći je zakazan za 14. mart.

Evo kako smo mi ocijenili prvi Dan otvorenih vrata Edukativnog centra Alexandar Cosmetics. 

  • Ambijent i prostor: čista 10!
  • Domaćini: šarmantni, opušteni i gostoljubivi.
  • Programi obuka za sticanje i usavršavanje znanja iz oblasti kozmetike: bez greške!
  • Alexandar Cosmetics edukatori: profesionalci koji znaju da prenesu znanje.

Zato, sljedeći put kada dobijete poziv od kompanije Alexandar Cosmetics da prisustvujete nekom događaju, znajte da vas očekuje lijep provod, pregršt korisnih informacija, dobro društvo, ali i vrijedni poklončići. I budite sigurni da ćete prisustvovati događaju za pamćenje. 

Ukoliko ste u potrazi za jedinstvenim konceptom usavršavanja i JPOA akreditovanim programima u oblasti nadogradnje noktiju, pedikira, nadogradnje trepavica, šminkanja, laminacije obrva i mini-vala trepavica, definitivno posjetite sajt Edukativnog centra Alexandar Cosmetics i provjerite koje su aktuelne obuke. Ne propustite priliku da od uspiješnih profesionalaca sa višegodišnjim iskustvom naučite nove vještine i započnete novo poglavlje u svojoj karijeri. Prijavite se već danas, jer je broj mjesta ograničen!

Izvor fotografija: Alexandar Cosmetics

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here