Nevena Prodanović: Lash i Brow lift je hemijsko tretiranje prirodne dlake

0

Tretman Lash i Brow lift-a traje oko 1h, a efekat traje 4-6 sedmica. 

Intervju: Nevena Prodanović

U svijetu ljepote i estetike, gdje svaki detalj igra ključnu ulogu u isticanju prirodne ljepote, stručnjaci za lash lift i brow lift postaju pravi umjetnici transformacije. Njihova vještina je poput čarolije koja oživljava oči i definira obrve, pružajući klijentima samopouzdanje i eleganciju bez potrebe za šminkom ili vještačkim nadogradnjama. U nastavku o tome sa Nevenom Prodavnović.

Recite nam nešto o sebi?

Moje ime je Nevena Prodanović, živim i radim u Novom Sadu i imam 24 godine.

Kako ste odlučili biti dio beauty svijeta i otkud ljubav prema istom?

Ljubav prema Beauty svetu rodila se iz osobine koju posedujem, a to je perfekcionizam. Upijam ljubav prema Beauty svetu još od malena, jer me majka vodila sa sobom na sve tretmane na koje je išla.Već tada sam duboko u sebi znala da će ovo biti moj poziv, te da moram naći način da ostavim svoj lični pečat u svetu lepote. Prvi korak ka ostvarenju mog cilja, iz ove perspektive ne mogu ni nazvati korakom. Prvo sam morala da naučim da puzim, pa tek onda da hodam.  Svesna, koliko je edukacija u ovom poslu važna, sa ponosom ističem da sam uspešno završila fakultet na smeru estetičar – kozmetičar. Pored toga, konstantno učim i idem na edukacije, jer čovek uči dok je živ. Da to nisu samo isprazne diplome na mom zidu, znaju najbolje moji klijenti koji mi poklanjaju poverenje već 10 godina.

Koje sve usluge nudite u svom salonu?

Danas, u svom studiu Beauty Factory, nudim usluge kao što su: Lash i Brow lift, Svilene trepavice, Volumenske trepavice, oblikovanje obrva, trajna šminka.. Takođe, držim edukacije za Lash i Brow lift, Svilene trepavice i Volumenske trepavice.

Možete li nam reći koji su koraci potrebni ako želimo uraditi npr. Lash i brow lift ?

Lash i Brow lift je hemijsko tretiranje prirodne dlake, koje dlaci daje fleksibilnost, što je čini “poslušnom” i lakom za oblikovanje. Tretman je potpuno bezbolan i ne traje dugo. Sastoji se iz tri faze – prvo peremo trepavice penom i ispiramo vodom, zatim stavljamo kalup za lash lift na kapak i lepimo prirodne trepavice na njega (lepak je na bazi vode i nije štetan), zatim stavljamo prvu fazu koja uvija trepavice (10-ak min), nakon toga stavljamo drugu fazu koja fiksira trepavice (10-ak min) i na kraju farbamo trepavice po želji klijenta. Brow lift se takodje sastoji iz tri faze: prvo premazujemo obrve prvom fazom koja restrukturiše folikul dlake i daje nam moć da je kontrolišemo (10-ak min), zatim druga faza koja fiksira i hrani dlaku (10-ak min) i na kraju se obrve farbaju, takodje po želji klijenta. Tretman Lash i Brow lift-a traje oko 1h, a efekat traje 4-6 nedelja. 

Šta je ono što klijentice najviše traže od usluga i koliko su zahtjevne?

Trenutno, najtraženiji tretmani su malo pre spomenuti, Lash i Brow lift i Svilene trepavice, jer je sad popularan “prirodan izgled” i to klijenti najviše traže. 

Najveći izazovi sa kojima se susrećete u radu su?

Svaki posao sa sobom nosi izazove, pa tako i ovaj. Vremenom sam naučila da se sa njima nosim i da to na mene ne utiče. Ranije bih kao najveći izazov navela nepojavljivanje klijenata na tretmanu, jer sam to vrlo lično shvatala. A sada je to zapravo edukacija žena o tome na koji način se pravilno održavaju svilene trepavice, kako se održava higijena istih, važnost redovnih korekcija… Smatram da se tome posvećuje vrlo malo pažnje, a zapravo je ključno.

Poruka čitateljima?

Za sam kraj, hvala vam za odvojeno vreme, jer vaša lepota je moja strast.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here