Sonja Stević: Svaki aparat nove generacije koji posjedujemo čini korekcije koje su izuzetno vidljive 

0

Moje ime je Sonja Stević, imam 37 godina, živim i radim u Nišu. Još na Ekonomskim studijama razvila se ideja o pokretanju sopstvenog biznisa samo se postavljalo pitanje šta bi to moglo biti. Smatrajući da je jedino privatan posao posao koji pruža punu slobodu u izražavanju i istinskom uživanju u onome što čovjek radi, tragala sam za nečim što bi me ispunjavalo i što bih istinski voljela. Nakon 10 godina provedenih u bankarstvu, riješila sam da se okušam u nečemu što žene, a naročito mene, čini sretnom. 

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama, a jedan od njih je i Comteco, a na sajmu BeautiFUL 2023 učestvuju sa nekoliko aduta iz svoje ponude, a to je aparat za elektro-mišićnu stimulaciju, diodni laser za trajnu epilaciju, HIFU aparat, VS++ za radiotalasnu stimulaciju, kao i aparat koji je neophodan prije svakog tretmana lica a to je Hydra facial. Ulaz je slobodan, a detalje pogledajte na zvaničnoj stranici sajma.

Zajedno sa timom entuzijasta formiran je salon ljepote Simply art gdje su žene mogle da uživaju u prijatnom ambijentu i da unaprijede svoju ljepotu. 2021 godine kreativan tim razmišljao je o tome smo šta bi to naše klijente činilo sretnijim, da usluga bude visokog kvaliteta i sa bržim i što dužim efektom. Vođene tom vizijom, tragale smo za opremom i došle do svjetski priznatih proizvođača koji garantuju za kvalitet svojih proizvoda. Dan za danom, vidjele smo koliko novih osmjeha i zadovoljnih klijenata je izašlo iz salona, pa je ideja o zastupništvu i prodaji opreme došla kao logičan slijed.

Industrija ljepote je jako dinamična i lijepa, donosi na dnevnom nivou dosta noviteta tako da održavati ritam sa stalnim inovacijama je nešto što vas ispunjava i vječita je inspiracija. Svaki aparat nove generacije koji mi posjedujemo, čini korekcije koje su izuzetno vidljive i uz dodatni odloženi efekat pruža maksimalno zadovoljstvo kako ženama tako i osobama muškog pola.

Sama firma je locirana u Nišu u južnoj Srbiji. Naš izložbeni prostor je upravo u salonu ljepote Simply art odakle je sve i počelo. Tu možete da se u prijatnom ambijentu opustite, oprobate aparate iz našeg portfolija i dobijete korisne informacije o svim aparatima iz naše ponude.

Na sajmu BeautiFUL 2023 učestvujemo sa nekoliko aduta iz naše ponude, a to je aparat za elektro-mišićnu stimulaciju, diodni laser za trajnu epilaciju, HIFU aparat, VS++ za radiotalasnu stimulaciju, kao i aparat koji je neophodan prije svakog tretmana lica a to je Hydra facial.

Kao mlada firma koja se trudi da se što bolje pozicionira na tržištu, uvijek i ispred svega stavljamo kvalitet.

Sve naše mašine imaju međunarodne CE sertifikate, FDA odobrenje što svjedoči o vrhunskom kvalitetu. Garancija je 24m. Također servis je obezbjeđen, trening i obuka vezana za aparat, ali i za sva dodatna pitanja i dileme dostupni smo našim kupcima. Uz veći broj mogućnosti plaćanja, trudimo se da naši aparati budu dostupni svakom salonu koji planira da usluge podigne na najviši nivo  i da bude prepoznatljiv na tržištu po kvalitetu usluga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here