Nikolina Šljivić: Kroz lični pristup i pažljivo slušanje gradimo dugoročne odnose povjerenja sa našim klijentima

0

Svaka interakcija sa klijentima je posebno iskustvo za mene kao vlasnicu salona i veoma se radujem svakom novom susretu i prilici da se upoznam sa željama i potrebama svakog pojedinačnog klijenta.

Nikolina Šljivić, vlasnica kozmetičkog salona „Glamour Beauty House“ 

Razgovaramo s vlasnicom luksuznog kozmetičkog salona „Glamour Beauty House “, koja nam otkriva svoj put u svijetu ljepote i estetike. Kroz našu priču, upoznat ćemo se s njenim jedinstvenim pristupom poslu i tome što je to što čini ovaj salon posebnim.

Kako biste opisali svoju inspiraciju i put prema osnivanju vašeg salona ljepote?

Od malena sam gajila ljubav prema njezi kose i kože, fascinirana svijetom ljepote i glamura. Industrija ljepote oduvijek je bila moja strast, a još kao djevojčica sanjala sam o stvaranju glamuroznog salona poznatog po najkvalitetnijoj usluzi. Put ka osnivanju Glamor Beauty House salona bio je prepun izazova, ali i neizmjerne strasti i posvećenosti. Svaki korak na tom putu bio je ispunjen ne samo izazovima, već i neizmjernom strašću i posvećenošću. Sjećam se prvih dana kada smo otvarali vrata salona, srce mi je kucalo od uzbuđenja i treme, ali istovremeno sam bila ispunjena nevjerovatnim entuzijazmom i vjerom u ono što dolazi.

Kako biste opisali svoju viziju i misiju vašeg salona ljepote?

 Vizija Glamour Beauty House salona je da budemo sinonim za vrhunsku njegu ljepote. Od samog početka želimo da stvorimo prostor u kojem se klijenti osećaju posebno i gdje mogu da se prepuste luksuzu i pažnji. Misija našeg salona je da pružimo najkvalitetnije usluge koristeći najnovije tehnologije i proizvode, dok istovremeno njegujemo održivost i poštovanje prema prirodi, i najvažnije, zdravlju klijenata, jer je zdrav organizam prioritet. Gledajući unazad, ponosna sam na naš put i na svaki korak koji smo napravili ka ostvarenju te vizije. Svaka inovacija, svako usavršavanje, svaka nova usluga koju smo dodali u naš repertoar bili su mali koraci ka ostvarenju našeg sna.

Koje su vaše osobne vrijednosti koje želite da se prenose kroz Vaš rad i kako se te vrijednosti manifestiraju u vašem poslovanju?

Moje lične vrijednosti u svemu što radim uključuju integritet, posvećenost i ljubav prema poslu. Te vrijednosti se manifestuju kroz sve aspekte poslovanja Glamor Beauty House salona. Moj vrijedni tim, koji čine ljudi koji dijele ove vrijednosti, obučen i posvećen je da pruži najbolju moguću uslugu uz poštovanje individualnih potreba svakog klijenta. Smatram da je to jedini ispravan put, jer dok god se svakom klijentu pristupa s jednakom pažnjom, posvećenošću i ljubavlju, rezultat mora biti na najvišem nivou. Rad s ovim timom je izvor moje inspiracije i snage. Vidjeti njihovu predanost i trud kako bi svakom klijentu pružili najbolje iskustvo je neprocjenjivo i još sam srećnija kada vidim da to i naši klijenti primjećuju. 

Kako vaša lična interakcija s klijentima obogaćuje vaše iskustvo kao vlasnice salona i doprinosi dugoročnim odnosima s klijentima?

Svaka interakcija sa klijentima je posebno iskustvo za mene kao vlasnicu salona i veoma se radujem svakom novom susretu i prilici da se upoznam sa željama i potrebama svakog pojedinačnog klijenta. Kroz lični pristup i pažljivo slušanje, gradimo dugoročne odnose poverenja sa našim klijentima. Njihova sreća i zadovoljstvo su najveća nagrada za trud i posvećenost, te osmišljavanje svakog detalja kako bi njihovo iskustvo u našem salonu bilo nezaboravno. Kada vidim osmijeh na licu naših klijentkinja i kada primetim koliko su zadovoljne našom uslugom, to je za mene najveća potvrda da smo na pravom putu. Ti trenuci su dragoceni i daju mi energiju da svaki dan budem još bolja u onome što radim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here