HomeLifestyleNova kampanja Francka adresirana je i na Hercegovinu!

Nova kampanja Francka adresirana je i na Hercegovinu!

Nakon što je Franck Beestro projekt predstavljen u Sarajevu, a u Hrvatskoj čak i nagrađen u kategoriji za društvenu odgovornost, Franck Beestro će se premijerno predstaviti i u Hercegovini.

Predstavit će ga nutricionistica Marijana Zubac iz NutriCENTRA, koja i ove godine sa Nikolinom Barbarić organizira hvalevrijedan društveno-edukativni event Secret dinner.

Franck Beestro biti će tako predstavljen na Secret dinneru, a da je riječ o iznimno kvalitetnom i uspješnom projektu potvrđuje i struka čime projekt NutriCENTRA dobiva na dodatnoj važnosti.

“Biti brend ambasador danas nosi i neke odgovornosti, to nisu samo lijepe slike i photoshop. Ljudima šaljemo poziv na promjene, utječemo na njihovo ponašanje. Ovaj put želim pozvati na suradnju s prirodom, jer kada idemo protiv prirode, idemo zapravo protiv samih nas.” – poručila je Marijana Zubac koja postaje sve prepoznatljivije lice za promociju zdravlja.

Ideja Franck Beestro kampanje

Franck Beestro je posebna limena posuda u kojoj se nalaze dvije kutije finog Franck čaja i sjeme medonosnog cvijeća kao što je inkarnatka, boražina, bijela djetelina, facelija i sl. Iz Francka pozivaju svoje potrošače da u posudu posiju to sjeme čime se osigurava polen i nektar za desetke pčela i tako uz malo truda doprinosu njihovom očuvanju.

Podrži i ti ovu ideju u svom domu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE