Novi bestseler: Pet Makgret je lansirala maskaru koju će sve zvijezde definitivno kupiti

0
328

Šminkerica koja kreira makeup za Giorgio Armani i Gucci, Irinu Šajk  i Naomi Kembel, lansirala je savršenu maskaru za svaku djevojku.

Najuticajnija šminkerica na svetu Pet Makgret je objavila novu maskaru, koja će definitivno postati bestseler. Maskara je dobila ime FetishEyes Mascara i garantuje svakoj devojci savršene bujne trepavice u stilu 60-ih. Po prvi put, bilo je moguće videti novinu „u akciji“ na Prada reviji proljeće-ljeto 2019. godine, gdje je Pet stvorila šminku sa „lutkastim“ trepavicama a la Tvigi. Treba napomenuti da Pet proizvodi kozmetiku pod brendom Pat McGrath Labs od 2015. godine, a prva serija Gold 001 pigmenta je rasprodata za šest minuta.

Koncept brenda je jasno označen na svakom pakovanju – Use Without Caution. U dogledno vrijeme, uz pomoć Instagrama, Pet je proširila svoju publiku i izgradila savršenu marketinšku taktiku oko brenda. Na revijama demonstrira svoje nove alate i bukvalno za pet do deset minuta fotografije i video zapisi koji koriste novinu pojavljuju se na Instagramu. Samo nekoliko minuta kasnije, milioni obožavalaca (i već ih ima više od 2,4 miliona) počinje da se pita: “Pet, kakav je to ruž?” I skoro nekoliko dana kasnije svi proizvodi su rasprodati.

Pročitajte više na: grazia.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here