HomeLifesyleONLINE ŠKOLA IZRADE PARFEMA 2020

ONLINE ŠKOLA IZRADE PARFEMA 2020

Powered by Tomislav Vrbanec

O ŠKOLI

Zbog preporuka HZJZ glede izbjegavanja okupljanja većeg broja ljudi, u suradnji s CROATIAN PERFUME HOUSE osmišljen je jedan vrlo inovativan i izuzetno kreativan način održavanja škole izrade parfema. Tenička podrška cijelom projektu je SALONIZE.

Sve popularnije Online edukacije postale su svakodnevni dio naših života. Željeli smo se u potpunosti razlikovati od već viđenih i isprobanih edukacija nakon kojih ste opet prepušteni sami sebi i pokrenuti jedan cijeli Online „pokret“ kako bi ljudi koji žele izraditi vlastiti parfem i saznati „tajne“ parfemske industrije imali priliku sudjelovati na Online školama izrade parfema.

Cijeli koncept osmišljen je da bi svaki sudionik na kraju školovanja rapolagao svim važnim informacijama kako izraditi svoj vlastiti parfem, te da bi prema želji imao sve relevantne informacije kako lansirati svoj vlastiti brend parfema na tržište.

 

MODULI
Škola se sastoji od 3 Modula:

  1. MODUL – Uvod u svijet mirisa; Uvod u parfemsku industriju

Kratak opis: u ovom Modulu svi učesnici imati će prilike čuti Uvod u svijet mirisa, upoznati sastojke koji se koriste u proizvodnji parfema, te saznati informacije od čega se zapravo proizvode parfemi.

Trajanje Modula: 45 minuta

  1. MODUL – Izrada vlastitog parfem

Kratak opis: svaki polaznik imati će prilike uz stručno vodstvo izraditi svoj prvi vlastiti parfem. Uz sistem „korak po korak“ kroz radionicu voditi će vas glavni parfumer Hrvatske Parfemske Kuće, Tomislav Vrbanec. Na kraju ovog Modula u rukama ćete imati 2 parfema koja ste sami napraviti. Dakle, konkretne proizvode s vlastitom recepturom.

Trajanje Modula: 90 minuta

  1. GRATIS MODUL

Kratak opis: Svim polaznicima koji na vrijeme rezerviraju svoje mjesto, Tomislav Vrbanec upoznati će vas sa svim detaljima oko toga kako da kreirate svoj vlastiti brend parfema, koja su sve potrebna ulaganja, te što vam je sve potrebno za uspješan plasman na tržište Europske Unije.

Trajanje Modula: 45 minuta

Polaznici koji uspješno završe Školu izrade parfema dobit će od Abecede Ljepote Certifikat o uspješnosti.

PRIJAVE

Prijave za sudjelovanje na Online Školi izrade parfema vrši se isključivo putem kanala Abecede ljepote i to:

Kontakt obrascem: www.abeceda ljepote.hr
Pozivom na broj : + 385 98 929 6897
Mailom : info@abecedaljepote.hr

Po uredno završenoj prijavi i uplati, na vašu adresu poslati će Perfume Kit, a neposredno prije početka 1. Modula link na aplikaciju s kojom ćete se uključiti u školu.

Svi polaznici imat će priliku po 1. puta u regiji sami izraditi svoj vlastiti parfem uz stručno vodstvo glavnog Parfumera Hrvatske Parfemske Kuće, Vrbanec Tomislava. Kako bi to bilo moguće svaki polaznik dobiti će na svoju adresu „Perfume kit“ sa svim potrebnim materijalima koji će mu biti potrebni za izradu parfema.

Cijena za Online školu izrade parfema je 180eura+Perfume Kit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE