Pantalone: šta će vladati modnim svijetom 2019.?

0
352

Pregledali smo Instagram profile modnih profesionalaca i tražili najljepše pantalone za ovu godinu. Jedno je već unaprijed sigurno: trendovi pantalona za 2019. su jedno iznad svega: udobne.

Pokazat ćemo vam koji trendovi vladaju za sada modnim svijetom. Koji je vaš omiljeni?

Trend # 1: Pantalone sa širokim nogavicama

Pantalone sa širokim nogavicama i uskim pojasom su među najvažnijim trendovima u 2019. I nismo iznenađeni. Uostalom, nema hlača elegantnijih od ovih.

Trend # 2: Hlače s volanima su vrlo tražene

Do sada su volani i ruffles više se nosili na bluzama i haljinama. A 2019. također ćemo ih pronaći na pantalonama. Volani na nogama su više nego traženi ove godine. U njim djelovat ćete razigrana, ženstvena i ležerna u isto vrijeme. Mi ih volimo!

Trend # 3: 2019. godine nosimo culottes s peglom

Dobra vijest za sve ljubitelje culotta: i 2019. godine, skladbe će opet igrati glavnu ulogu. Međutim, udobne suknje za hlače dobivaju novi trend: sada nosimo culottes s peglom.

Trend # 4: Teretne hlače su se vratile

Sljedeći trend pantalona vjerojatno će biti poznat nekim od vas iz 90-ih. Govorimo o teretnim hlačama. One slave svoj veliki povratak 2019. godine. Modeli poput Alessandre Ambrosio ili Belle Hadid već su otkrili hlače s bočnim džepovima.

Trend # 5: Pantalone od vinila su „hot“ i u 2019. godine

Ne postoji način da se vinil zaobilazi 2019. godine. Priče o hlačama u izgledu lakirane kože već su počele prošle jeseni – modni blogeri i fashionisti vole sjajni materijal i pokazuju kako je lako dodati dodir ekstravagancije bilo kojoj jednostavnoj odjeći s vinilima.

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here