Savršen make-up za dan vašeg vjenčanja

0
410

Kada muškarac i žena izgovaraju sudbonosno DA, to svakako nije dan kao i svaki drugi. Vlastito vjenčanje je najljepši dan u životu za većinu ljudi. Ali radost zajedničke budućnosti često je zamagljena mnogim pripremama. Da li već znate kako bi izgledala vaša šminka za savršen izgled na vjenčanju? Evo nekoliko savjeta i trikova za blistav nastup na dan vašeg vjenčanja.

Na svadbi je sigurno samo jedna žena u fokusu: mlada u svojoj bijeloj haljini. Međutim, činjenica da sama svadbena haljina ne garantira savršen izgled za svadbu već dugo je dobro poznata profesionalcima. Za svadbenu haljinu potreban je stil koji je usklađen sa najsitnijim detaljima, što omogućava korisniku da dobije pažnju koju zaslužuje na ovaj poseban dan. Postoji mnogo očekivanja za svadbeni make-up. Ne samo da treba profesionalno sastaviti i podcrtati vrstu mladenke, već treba da traje i cijeli dan. Odaberite najboljeg i iskusnog profesionalnog šminkera u vašem gradu jer taj dan treba ad bude poseban.

Ukoliko se odlučite radije šminkati sami na dan vjenčanja onda će vam sigurno dobro doći ovaj tekst i savjeti stručnjaka. Savršen svadbeni make up treba naučiti. Trebalo bi da se dobro pripremite prije velikog dana, tako da ništa ne krene pogrešno. Uz naše savjete za šminkanje sigurno nećete ući u uobičajene stilske zamke:

  • Izabrati prave proizvode: Naš prvi i najvažniji savjet je korištenje visokokvalitetnih, vodootpornih i dugotrajnih proizvoda. Uostalom, jedna ili dvije suze mogu da se kotrljaju taj dan i pored toga, šminka treba da izgleda dobro nakon nekoliko sati. Dugotrajni proizvodi kao što su vodootporna maskara i olovka za oči, dugotrajni ruž za usne i temeljni premaz i sprej za fiksiranje preko podloge su obavezni.
  • Šminka se redovno osvježava: Mnoge žene nose odgovarajuću torbicu prema svojoj haljini. Ovo nije samo odličan dodatak koji upotpunjuje izgled, već se može pokazati kao posebno praktičan u dizajnu problema. Ovdje možete pohraniti ruž za usne, korektor, ruž ili drugu opremu za šminkanje.
  • Ne pretjerujte: Naravno da želite iskoristiti svoj dan vjenčanja. Ali u slučaju šminke za svadbu, važi pravilo – manje je više. Važno je da ostanete vjerni sebi i da sebe lažno ne predstavljate. Nemojte praviti masku preko lica za vaše vjenčanje, već se predstavite onako kako jeste. Ionako ćete se svidjeti vašoj voljenoj osobi, sa ili bez šminke a to je najvažnije.

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here