Pet tajnih modnih savjeta ruskih ljepotica

0
355

Po mišljenju mnogih ruskih djevojaka, svaka lijepa žena treba znati koja pravila mora slijediti. Ideal leži u prirodnoj i zdravoj ljepoti. Russia Beyond pronašla je savjete moskovskih stručnjaka o tome kako žene u Rusiji uvijek izgledaju savršeno!

# Meka – dobro njegovana kosa

U Rusiji, kosa je jedan od najvažnijih elemenata ženske ljepote. U prošlosti su nekad kose bile uvijek duge. To se promijenilo. Danas je glavna briga urednost i struktura kose – a to se odnosi i na kratku kosu. Pogotovo jer sjajna zdrava kosa i šik frizura mogu izgledati puno bolje od grube, suhe duge grive.

# Vrag u detaljima

Ruske žene na prvi pogled obraćaju pažnju na cijeli niz malih, ali finih detalja odjeće i pribora, ali i samih sebe:

– odlijepljene potpetice za cipele

– oguljeni rubovi na ručkama tašne

– tačni šavovi

– dlake

– stisnuta koljena

“Možete nositi još skuplje jakne, vlakna na košulji će sve uništiti!”, Naglašava ekonomistica Maria Katschegina. “I lako ih možete ukloniti malim strojem ili britvom. Obratite pažnju na svoje stvari tako pažljivo kao što obrate pažnju na sebe! ”

# Donje rublje

Elegantna dama nikada neće dopustiti da se vidi otisak ili čak boja svog donjeg rublja ispod odjeće. “Žena bez grudnjaka i gaćica izgleda mnogo estetskije od one u kojoj se vide trake ili gaćice”, kaže glumica Jana Naumova.

# Od jeftinih napravite skupo

“Odjeća izgleda skupo ako vam odjeća savršeno pristaje”, kaže istraživač tržišta Nward Stepanjan. Vrlo je teško pronaći ove savršene haljine. Zato ruske žene mnoge novokomponirane stvari prave po mjeri. Kupuju jeftine stvari, a zatim ih odnesu šnajder i prekroje tako da se savršeno uklape. “Možete kupiti hlače za 2000 rubalja (oko 28 eura), a zatim ih prekrojiti za 1000 rubalja”, rekao je Stepanjan. “Na kraju će vaše hlače izgledati kao da ste ih kupili za 30.000 rubalja.”

# Manje je više

Sve ruske ljepotice s kojima smo razgovarali slažu se u jednom trenutku: stvarno izgledati “skupo”, morate kupiti odjeću u neutralnim nijansama. “Najskuplje boje su bež, crna, siva i bijela”, kaže stručnjak za tržište Stepanjan.

beautiful.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here