Podjednako kao što volimo šminku i uljepšavanje, važno je da nam i prostor u kojem se spremamo oku ugodan

0

Podjednako kao što volimo šminku i uljepšavanje, važno je da nam i prostor u kojem se spremamo oku ugodan

 

Počnite dan u svom omiljenom kutku u kući

Djevojke koje se vole uređivati i šminkati, ne čine to samo da bi izgledale dobro.  Mi to radimo kako bismo se osjećali dobro.

Počnite dan u svom omiljenom kutku u kući. Podjednako kao što volimo šminku i uljepšavanje, važno je da nam i prostor u kojem se spremamo oku ugodan. Oblačenje i šminkanje ispred svakodnevnog, običnog toaletnog stola uveliko se razlikuje se od spremanje ispred lijepog stola za šminkanje i kutka samo za nas. Pomno uređen kutak za nas svakog jutra će nam dati ideje i biti inspiracija za nadolazeći dan.

 

Svijetli kutak

Kada se pripremate, svijetli kukat jednostavno će vam pomaknuti raspoloženje u trenu. Bijela, svjetla boja  zida zajedno sa ogledalom ne osvjetljavaju samo vaš odraz, već i cijeli dan. Prije odlaska u na posao ili u školu, samo provjeravanje u ovom predivnom ambijentu može biti poticaj koji vam je potreban. Bijela boja u interijeru predstvalja nevinost, naivnost i čistoću, ali se veže i uz mladost.

Jarke boje u vašem omiljenom kutku

Želite li svojoj sobi dati elegantan, ali neobičan izgled, obojite zid u neku jarku. Boje možete birati po želji, naravno, al mi smo se zaljubili u boju tirkiza. Tirkizna je poznata kao boja koja ima smirujuće dejstvo. Također, smatra se sofisticiranom bojom, koja izgleda jako elegantno.

 

Ogledao kao centar kutka uz dekorativnu tehniku

Ako ste velika obožavateljica otmjenih ogledala onda bi se u Vaš idelan kutak uklopile i raskošne dekorativne tehnike. Vjerujemo da mjesto na kome se šminkate treba biti i samo  „našminkano“. Mogućnosti su mnogobrojne i svaka daje elegantan i sofisticiran dodir vašem kutku. Ekskluzivne talijanske dekoracije su najefektniji make-over prostorije, a ovaj lukzuz na zidovima Vam pružaju dekorativne boje talijanskog proizvođača San Marco. U savremenom svijetu u kojem živimo, uz pomoć Vaše kreativnosti i najsuvremenijih San Marco boja, dostići ćete vrhunsku estetiku u Vašem interijeru. Postavite veliko ogledalo i spremite se ponovo zaljubiti u sebe. Također, ogledalo daje vašoj sobi luksuzan izgled i osjećaj koji će vam omogućiti da se osjećate kao kraljica. Zlatna boja je simbol bogatstva i moći a  najčešće je u dekorisanju prostora koriste osobe koje vole naglasiti vrijednosti, oni koji su avanturisti i ne boje se eksperimentisanja.

 

Boja Živog koralja

Ima smisla samo da Pantoneova boja godine 2019. – Živi koralj – bude na vašem radaru kada započnete obnovu doma. Uz ovu boju raspoloženje odmah postaje energično i uzbudljivo. Zato predlažemo da svoj kutak u sobi upravo urediti u boji živog koralja. Možete obojiti jedan dio zida upravo u ovu boju i time promijeniti enrgiju sobe.

Za sve naše prijedloge imamo i rješenja za Vas. Naime sve ovo možete realizovati uz kvalitetne proizvode koje možete pronaći u Duga-tehni.

Duga-tehna doo njeguje tradiciju kvalitete uz praćenje svjetskih trendova, a sve to kako bi krajnji korisnici ispunili sve svoje želje. Darujte Vašim zidovima sjaj i odaberite kvalitetetne unutarnje boje Zidan ili ih obucite u glamur talijanskih dekoracija od San Marca.

Tehničko osoblje Duga-tehne uvijek Vam je na raspolaganju sa profesionalnim pristupom i neiscrpnom inspiracijom nuđenja najboljih i najkvalitetnijih rješenja za uređenje Vašeg interijera. Za Vas uvijek dostupni na besplatnom telefonu 0800 877-77.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here