HomeLjepotaPrazna kozmetička torbica? Imamo rješenje! - Beauty & Hair Expo Zagreb 10.-12.03.2023

Prazna kozmetička torbica? Imamo rješenje! – Beauty & Hair Expo Zagreb 10.-12.03.2023

Beauty teme prilično je dinamično, a ponekad i izazovno pratiti. Gotovo niti jedna industrija unazad nekoliko godina nije doživjela toliki procvat. Posebno je zanimljivo koliko se ova dinamična industrija promijenila u tom periodu.

Tanke obrve, gusti pramenovi na kosi, prenaglašen make up… samo su djelići trendova koji se izmjenjuju u beauty svijetu. Aktualno pitanje u beauty industriji je i njezina ekološka prihvatljivost.

O trenutnim trendovima i onima koji tek dolaze, spremno će progovoriti stručnjaci iz kozmetičke i hairstyle industrije od 10.-12.03. na Zagrebačkom velesajmu.

PROGRAM SAJMA

Najavljujemo 4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem, Međunarodno brijačko talmičenje – Barber Battle Croatia 2023, 2. Beauty&Business konferenciju, look&learn seminare, učenička takmičenja, modne revije i još puno toga.

Budite informisani i saznajte što je tek pristiglo iz svjetskih beauty središta. Očekuju vas tri dana obojena mirisima i čarolijom svijeta ljepote. Pronađite u bogatoj ponudi najbolje za sebe i uživajte u brojnim tretmanima jer proljetni makeover počinje s Beauty&Hair Expo 2023.

POGODNOSTI ZA POSJETITELJE

I naravno, ne zaboravite nadopuniti svoju kozmetičku torbicu novim proizvodima po povoljnim sajamskim cijenama.

Pratite njihove društvene mreže i saznajte na vrijeme sve informacije o iznenađenjima koja su pripremili njihovi izlagači i partneri na najvećem regionalnom sajmu BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2023.

ULAZNICE I RADNO VRIJEME

Cijena ulaznice iznosi 4 eura, a za učenike i studente 2 eura. Radno vrijeme je od 10 do 19 sati, osim u nedjelju kada sajam radi do 18 sati.

Više informacija možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

Organizatori se raduju ponovnom susretu s vama!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE