Tanja Zobrak i Nikolina Brajković: Bitno je da imate vrijeme za sebe

0

Svaka žena zaslužuje svoje vrijeme, makar se radilo o sat vremena u toku dana. Tanja i Nikolina, prijateljice i suradnice, rade super akciju u salonu koji se nalazi u Čapljini. Napravili su koncept kako bi ženi pružili sat vremena relaksacije i uživanja. 

Tanja Zobrak i Nikolina Brajković 

Tanja je jedna veoma svestrana žena koja proizvodi BIO proizvode, koje izrađuje od svih svojih sirovina. Svaki proizvod je izrađen u njenoj radionici i sve sirovine su iz njenog vrta. Dok Nikolina uživa u uljepšavanju žena kada je u pitanju njihova kosa i zdravlje iste. Kako bi ovu priču učinile još ljepšom zajedničkim snagama su napravili ponudu za svoje klijente „Uz savršen čaj, savršena frizura.“ O čemu se radi čitajte u nastavku.

Ideja da nešto moćno i korisno ponudimo svojim klijenticama se rodila kada smo postale svjesne brzine života koji živimo. Kako bi se svaka žena relaksirala i uživala u svom slobodnom vremenu spojili smo naše znanje i napravile interesantnu priču, gdje u salonu Nikoline možete dobiti tretman kose sa prirodnim proizvodima, pored toga možete uživati u BIO čaju.

Tretman ide slijedećim redosljedom:

Naše klijentice će u divnom ambijentu uživati uz prirodni čaj dobrodošlice. Laganim tonikom očistimo lice od šminke i nečistoća nanesemo bio piling s mirisom breskve i laganim pokretima čistimo lice. Poslije ispravnog pilinga na područje sljepoočnica stavljamo relaks ulje za umirenje. Završavamo lice s umirujućom aloa vera kremom s laganim masiranjem hladnog rollo kamena.

Kada se završi tretman lica, prelazimo na piling i masažu tjemena kojeg radimo s prirodnim pilingom, koji u sebi sadrži jedan od glavnih čistača i tako blago umiruje vlasište i tjeme, a u pitanju su kristali mente. Laganim pokretima i masažom glave ukloniti ćemo nakupljeni stres. Završetkom pilinga i masaže klijentica može izraziti želju koji oblik feniranja želi i to joj ispunimo.

U mjesecu kada slavimo žene imamo poseban poklon za žene koje budu uživali u našem tretmanu, a cijena tretmana 30KM.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here