Predstavljamo: FRIZERSKA AKADEMIJA „ŽELJKO

0

FRIZERSKA AKADEMIJA „ŽELJKO“ se nalazi u mirnom dijelu Banja Luke. Uz vedru i osvježavajuću atmosferu ovo je mjesto gdje svi posjetioci mogu doživjeti sva zadovoljstva sa  profesionalnom edukacijom, dijagnostikom uslugom i uslugom kreiranom za svakoga individualno,svaki put….

Svi  tehničari i stilisti su visoko obučeni .
Profesionalni izbor i visoki kvalitet proizvoda (La Biosthetique Paris), vrhunska udobnost i umirujuća opuštenost u ekskluzivnoj opremi i nameštaju (AVG group), upotpunjen sa rukama i alatom kreativnih i inspirativnih ljudi , doprinosi jedinstvenom i nesvakidašnjem doživljaju jednostavnosti i luksuza.

Naš edukacioni program će Vas motivisati i inspirisati, obrazovati i pružiti znanje koje Vam je potrebno za Vaš profesionalni uspjeh

Vašim radom na velikom broju modela koji dolaze svakodnevno na akademiju stičete najbolje praktično iskustvo za vašu profesionalnu karijeru.

Osnivač Akademije je Željko Samardžija, rođen i odrastao u Darmstadtu, SR Njemačka, 1971. Godine.

Inače jedan je od članova stučnog žirija amaterskog takmičenja koje će se održati u sklopu prvog Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa.

Takmičenje će se odvijati u 3 kategorije: 1. Maturalna frizura; 2. Frizura za mladenke; 3. Koktel frizura. Sponzori takmičenja su MK Color i Frizerland.

U nastavku link za detaljne informacije i način prijave:

https://sajam.beautiful.ba/hair-show/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here