Prilikom kupovine grudnjaka dobro je znati nekoliko korisnih savjeta

0
425

Prilikom kupovine grudnjaka dobro je znati nekoliko korisnih savjeta koji će vam pomoći pri lakšem odabiru.

Prvo treba odrediti pravu veličinu. Mnoge žene još uvijek ne znaju da se grudnjaci se razlikuju prema opsegu leđa i prema veličini košarica. Tako se prema opsegu leđa grudnjaci imaju veličine od 75 do nekih 105, a prema veličini košarica mjere su označene slovima A, B, C, D, a na nekim modelima mogu se naći E i F košarice, za izrazito velike grudi.


S obzirom da je svaka žena drugačije građena i grudnjaci su prilagođeni tim veličinama. Žene koje imaju veće grudi, (trebaju im primjerice košarice veličine D), a imaju mali opseg leđa, otprilike opseg 75, tada je njihova veličina grudnjaka 75D.

Slijedeće na što trebate obratiti pozornost prilikom kupovine grudnjaka, jest da kada ga odijevate ne smije izazivati bilo kakav osjećaj neugode, jer to znači da vam taj model ili veličina ne odgovara.

Probajte grudnjak!

Svaki model je drugačiji. Samo po izgledu ne možete odrediti da li vam je dobra i veličina.

Bijelo ili ružičasto, s čipkom ili bez

I na kraju, potrebno je odabrati boju grudnjaka i da li će biti sa čipkom ili bez. Kao i odjeća i donje rublje je podložno modnim trendovima i godišnjem dobu. Mlađe žene sklonije su pratiti modne trendove, no ni starije žene se više ne ustručavaju kupiti grudnjak. Najviše se  kupuju grudnjaci bez čipke, kako se ne bi nazirali ispod uske odjeće. No, u trend se sve više vraća čipka. Starije žene pak se ipak radije odlučuju za klasičnije modele, no i tu ima iznimaka. One koje jednom isprobaju push-up ili silikonske grudnjake,  ponovno ih uzmu jer shvate da im grudi u njima mnogo bolje izgledaju.

Izvor: zena.rtl.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here