HomeInspirativne pričeKreativnost akademije Željko i posao u doba Covid-19

Kreativnost akademije Željko i posao u doba Covid-19

Dugo smo bili mirni i dugo smo šutali. Živimo u vremenu “dan za danom”, bez vizije kako izgleda sutra, u strahu od novih mjera koje mogu ozbiljno da ugroze posao svakoga od nas. Međutim, trebamo li se predati? Definitivno ne! Mi smo odlučili da izađemo iz kaveza, te se suočimo sa današnjicom i damo svoj maksimum u trenutnim uslovima, ističe tim Akademija Željko.

Željko Samardžija, rođen i odrastao u Darmstadtu, SR Njemačka. Osnivač i vlasnik Akademije Željko, Banja Luka.

Kreativnost ne može da ima granice

Naša nova kolekcija kolora, brenda NIKA, čiji smo zastupnici za Bosnu i Hercegovinu, oslonjena je na idnividualnost. U današnjem vremenu kada je sve stalo, odlučili smo da idemo dalje, tražimo novitete i načine kako da unaprijedimo ono što najbolje znamo.

Godinama smo sarađivali sa nekim od najboljih brendova, međutim kako uvijek tražimo više i drugačije, potrudili smo se da sa frizerskog aspekta pronađemo brend koji bi odgovarao svim našim kriterijima.

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam NIKA Hair&Beauty premium proizvode.

Misija nam je da kao frizeri u regionu svi rastemo zajedno sa prodajom i kvalitetom usluga.

Koncept našeg rada je intenzivan kontakt kroz edukaciju. Dakle, iza proizvoda koje nudimo ne stojimo kao firma koja preprodaje, nego kao frizer konzument koji je ušao u svaku poru ovoga eksluzivnog brenda, te sa velikim iskustvom i sigurnošću stojimo iza svake pohvale iza onoga sto nudimo. Cilj nam je da sa kolegama dijelimo najljepša postignuća koja ovim brendom stvaramo, kroz formule i konstantnu komunikaciju sa klijentima.

Naime, NIKA je italijanski PREMIUM BREND, koji pruža nevjerovatne rezultate, samim time podiže uslugu  salona na najviši nivo. Kompletan njihov tim usmjeren je na ulaganje u kvalitet proizvoda prije nego na marketing istih. Napravili su revoluciju u segmentu njege, čime svjedoče mnoge nagrade. Izdvojili bismo MIRACLE tretman, sprej za rekonstrukciju i  dubinsku obnovu dlake, koji je ponio glavnu nagradu u inovaciji njege za kosu na HPA (HAIR PRODUCT AWARD). NIKA REFLECTION boje pružaju nam sasvim nesto drugačije od svakidašnjih boja za kosu, sjaj koji se dobija ostavlja nas i naše klijente bez daha, te požele da iznova i iznova zablistaju sa svojom omiljenom NIKA bojom.

Upisi za edukacije su u toku

Napravio bih kratak osvrt na EDUKACIJU, u kojoj smo, mogu slobodno da kažem, vodeći u regionu. Akademija Željko u 2021. godini upisat će jedanaestu generaciju. Novonastala COVID situacija nije nas spriječila da i dalje nesebično dijelimo naše znanje. Akademija uspješno

posluje već 11 godina, a kocept rada se itekako promjenio, kako u salonu idemo u korak sa vremenom i inovacijama, tako ni polaznicima ne izaostaje najnovijih informacija, takoreći “apdejtovani” smo, za razliku od škola u kojima je kocept godinama isti. Upis je u toku, informišite se putem društvenih mreža ili na kontakt 051 328 100.

Akademija Željko broji mnoštvo veoma uspješnih seminara i edukacija

Godinama unazad širom regije držali smo veoma uspješne seminare, na kojima je prisustvovalo od 100 do 300 frizera, iz raznih gradova. Danas, možemo samo da se sjećamo tih okupljana, jer nam situacija ne dozvoljava iste. Kako bismo i dalje ostali u dosluhu, u sklopu salona smo osnovali “Mini edukativni centar”, za jednodnevne obuke. Iako se nećemo moći okupiti u velikom broju, prednost ovih edukacija je ta što su bazirane na learn, look and work konceptu, za razliku od velikih seminara koji su look and learn tipa. Rad je organizovan u malim grupama, te svako ima svog modela na kojem primjenjuje znanje stečeno tog dana. U novembru počinjemo sa edukacijama, a o planu i programu možete da se informišete putem društvenih mreža ili na brojeve 051 328 000 i 066 444 464.

Pridružite nam se i rastimo zajedno.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE