HomeLjepotaPrirodni scrub za ruke

Prirodni scrub za ruke

Naše tijelo polako počinje da se transformiše i mijenja. Prve stvari koje primjećujemo jesu naše proširene pore, bore oko očiju, mrlje na našem vratu, licu i dekolteu.

Iako možda najmanje pažnje posvećujemo rukama, one su prve koji pokazuju znake starenja. Naše ruke čak i stare brže jer su otkrivene i koristimo ih mnogo više nego bilo koji drugi dio tela.

Srećom za vas, postoje trikovi koji vam mogu pomoći da zadržite mladalački izgled ruku što duže. Ključ za nježne i mlade ruke je u pilingu. Ako koristite piling za lice, zašto i ruke ne bi dobile svoj tretman pilingom?

Piling ruku će vam pomoći da uklonite sve mrtve ćelije kože i učinit će vaše ruke mekim i sjajnim. Nema potrebe da trošite tone novca na dobijanje najboljeg pilinga, jer imamo recept za savršeni piling. Potpuno je prirodan, a vaše ruke će vam biti zahvalne.

Evo šta treba da se pripremite za piling:

– žuti šećer

– cimet

– maslinovo ulje

Pomješajte sve sastojke i nanesite smjesu na ruke. Nježno masirajte mešavinu na koži. Operite ruke toplom vodom nakon toga. Koristite piling za ruke najmanje 3 puta nedeljno i vidjet ćete nevjerovatne rezultate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE