HomeLifestyleUklopite tamne karmine za dnevni look!

Uklopite tamne karmine za dnevni look!

Već nekoliko sezona, kada je riječ o  make up trendovima, tamni ruževi vode glavnu riječ.

Kada se ovaj trend pojavio, mnoge dame su bojažljivo samo promatrale njegove mogućnosti. Ako bi se odlučile nositi ruž u tamnijoj nijansi, obično bi to radile u večernjim satima.

Međutim, problem je kada jednom nađete tamni ruž koji vam idealno pristaje, želite ga nositi stalno, no ne znate na koji način ga integrirati u svoj dnevni make up look.

Evo jednostavnih savjeta koji će vas ohrabriti i motivirati kako svoj tamni ruž nositi svakodnevno.

1. Odabir

Birajte nijanse koje vam se sviđaju, ali i koje vam pristaju. Siguran stav pun samopouzdanja je preduvjet za dnevno nošenje tamnog ruža.

2. Kontrast

Neka nijansa ruža bude u kontrastu s bojom vaših očiju. Na taj način će i usne i oči doći do izražaja.

3. Ključ je u outfitu

Kako biste izbjegli večernji look odaberite odjeću u pastelnim tonovima, a ako ne možete bez tamnijih boja, birajte komade svedene na minimum. Izbjegavajte upadljivi i glomazni večernji nakit.

4. Umjerenost u ostatku make up-a

Ukoliko danju nosite tamniji ruž, potrudite se ostatak make up-a učiniti što prirodnijim. Zaboravite na sjenila u boji i birajte nude nijanse. Dovoljno je malo rumenila i maskare i spremne ste!

5. Neka vaša frizura bude neobavezna

Stroge punđe, zalizana ili skroz ravna kosa uz tamniji ruž je odličan spoj za večer. Ako danju nosite tamniji ruž, neka vaša frizura bude neobavezna. Messy bun, neobavezne kovrče ili valovi su savršen izbor.

make-up.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE