Prirodno podmlađivanje kože i duha bio je cilj prilikom stvaranja Bioten kozmetike

0
232

Prirodno podmlađivanje kože i duha bio je nesumnjivo naš cilj prilikom stvaranja Bioten kozmetike. Bioten se prije svega zalaže za usvajanje najboljeg što priroda nudi, razvijajući ekološku i održivu liniju za njegu kože s obzirom na naše prirodne resurse i zdravlje i sigurnost vaše kože!

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama, a jedan od njih je i Sarantis sa brendom Bioten. Pripremaju odličnu ponudu za vas i sjajne popuste, te svakako posjetite njihov štand. Ulaz je slobodan, a detalje pogledajte na zvaničnoj stranici sajma.

Stoga se fokusiramo na stvaranje proizvoda sa ambalažom koja se 100% može reciklirati, kao i na upotrebu staklenih ambalaža koje sadrže 30% već recikliranog stakla. Sve kutije za kreme za lice certifikovano je od strane Vijeća za održivost šuma, dok je naša proizvodnja dobila certifikat o upravljanju energijom.

Naš širok asortiman proizvoda ima učinkovite formule, s visokim postotkom prirodnosti i svim najnovijim tehnološkim novitetima, stvorene da pruže željene rezultate prema vašem tipu kože i dobi. Otkrijte ovaj svijet prirodnih ljepota, gdje se prirodni sastojci stapaju s baršunastim teksturama i mirisima nudeći jedinstveno iskustvo tretmana, a sve inspirisano snagom prirode.

 

Sarantis u Bosni i Hercegovini

Sarantis Banja Luka d.o.o.

Podružnica Grupe u Bosni i Hercegovini osnovana je 2011. godine, poboljšavajući  strateški plan grupe. U cilju geografskog proširenja grupe u regiji, Sarantis Banja Luka igra važnu ulogu u snažnom prisustvu Sarantis grupe u oblasti svoje aktivnosti. Naša aktivnost uključuje distribuciju vlastitih brendova u kategoriji lične higijene i domaćinstva, dok smo kroz snažnu mrežu koju imamo u cijeloj zemlji, preuzeli distribuciju brendova Wash & Go, Tesori D’ Oriente, Vidal, Denim, Batiste i  Gaia.

Sarantis u Bosni i Hercegovini član Sarantis Group

Sarantis Grupa je multinacionalna kompanija orijentisana na robu široke potrošnje, koja se može pohvaliti stalnim širenjem geografskog prostora i vodećim robnim markama. Kao dio Grupe, dijelimo istu filozofiju u načinu poslovanja. Kao namjenski usmjerena tvrtka brinemo da ostvarimo svoju misiju, usvajajući društveno odgovornu praksu i ekološke metode proizvodnje.

Sarantis je izlagač na Sajmu BeautiFUL 2023 koji će se održati 16. i 17.9.2023. u Skenderiji, Sarajevo. Posjetite njihov štand i informišete se. Pripremaju sjajnu ponudu za vas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here