HomeInspirativne priče„RADIONICA FOR YOU“ namještaj koji krasi mnoge beauty salone širom BiH

„RADIONICA FOR YOU“ namještaj koji krasi mnoge beauty salone širom BiH

Za drugačiji namještaj Duška je birala namještaj „Radionica FOR you“  sa kojim je oduševljena i ona i njene klijentice.

Piše: Duška Drljača

Duška Drljača po struci je kozmetičar i vlasnica salona u Novom Gradu. U beauty industriji je već 12 godina. Školu za kozmetičare je završila u Beogradu, ali se i dalje usavršava na edukacijama.

Ulaganje u znanje ali i ambijent je ključ lijepe i ugodne atmosfere u salonima ali i domovima. Duška je ovoga puta birala namještaj „Radionica FOR you“ za koji ističe da je upotpunio cijeli ambijent i sa kojim je oduševljena. Pročitajte utiske Duške u nastavku teksta.

Puno ulažem u sebe i u svoje znanje, redovno idem na brojna usavršavanja i trudim se da u svom salonu pružam samo najkvalitetnije usluge. Istaknula bih da sam ponosna na sebe i uspjeh koji sam postigla. Uz veliku podršku moje porodice i razumijevanja za veliko odsustvovanje od kuće uspijevam u ovom poslu. Jedno veliko hvala i mojim dragim klijenticama koje mi dugi niz godina ukazuju svoje povjerenja, neke su samnom od samog početka. Samim tim se trudim da pored usluga ponudim i lijep ambijent salona, gdje se moje klijentice osjećaju lijepo i ugodno.

Enterijer je veoma bitan, sigurna sam da će se sa mnom složiti sve kolege. Trudim se konstantno raditi na poboljšanju poslovanja ali i uljepšavanja salona. Za ugodan namještaj birala sam kompaniju koja je po mojim željama napravila savršene komade namještaja. U pitanju je „Radionica FOR you“ za koje imam sve riječi hvale.

Većina klijentica ih je primijetila, te se odlučila da i za sebe naruči jedan komad koji će krasiti njen dom.

Tako da, bilo da namještate salon, sobu, dnevni boravak „Radionica FOR you“ će ispuniti sve vaše zahtjeve. Veoma je važno da su veoma brzi i korektni. Moja velika preporuka ide za njih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE