HomeLjepotaRemover tetovaža

Remover tetovaža

U usporedbi s uporabom laserskog uređaja, sredstvo za uklanjanje tetovaža ima sljedeće prednosti

Piše: Merima Šivić, Merima Beauty Nails

Profesionalni odstranjivač za uklanjanje tetovaža je reagens, čije su glavne komponente hemijske kiseline i oksidi metala (kalcij, cink, magnezij). Dostupan je u obliku krema, gelova. Kada se ubrizgava u kožu, tvar reagira s pigmentom, hvata njegovu molekulu i prikazuje je u gornjim slojevima kože.

Za tijelo, epidermu, dlaka je bezopasna. Često se svinja može vratiti u 1 sesiju, ali može biti i više. Uz svaki postupak, boja se diže sve više, a na posljednjoj sesiji potpuno se uklanja iz epidermisa. Broj postupaka i kvaliteta rada ovisi o sljedećim nijansama: uvođenje boje; inženjerstvo izvedbe; iskustvo i profesionalnost majstora; individualne značajke tijela klijenta; konzerviranje boje; kvalitetu njege kože nakon zahvata. Uz pomoć lijeka možete se riješiti tetovaža obrva, usana, strelica na gornjim kapcima, malih tetovaža na tijelu. Također, lijek je prikladan za ispravljanje neuspješnog rada, korekciju trajnog šminkanja boje.

U usporedbi s uporabom laserskog uređaja, sredstvo za uklanjanje tetovaža ima sljedeće prednosti: bezbolnost; visoka učinkovitost; sposobnost uklanjanja boje za 1-3 sesije; blaga natečenost, tanka kora; brzi rezultat – prosječno trajanje sesije 40 minuta; mogućnost podnošenja zahtjeva za uklanjanje pigmenata svih nijansi, trajne šminke, tetoviranja; dostupna cijena. Nedostaci lijeka: dugo razdoblje regeneracije – do 4 mjeseca; vjerojatnost  ožiljaka; nedopustivost primjene u području trepavica; nemogućnost primjene u područjima većim od 5 cm u promjeru.

Za uspješno vođenje postupka potrebno je pripremiti se za njega. Za 2-3 dana prije uklanjanja šminke obrva, usana, očiju potrebno je: odbiti jesti plodove mora, začinjene hrane, kave i alkoholnih pića; prestati dolaziti u solarij, sunčati se na plaži; prestati uzimati lijekove za razrjeđivanje krvi, povećavajući pritisak; Pijte lijek za herpes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE