HomeLifestyleREOTVORENA POSLOVNICA ALMA RAS U TUZLI: NOVI KONCEPT, VEĆI I UGODNIJI ENTERIJER

REOTVORENA POSLOVNICA ALMA RAS U TUZLI: NOVI KONCEPT, VEĆI I UGODNIJI ENTERIJER

Posebna pažnja novog unikatnog koncepta posvećena je izložbenim policama gdje zlatna boja dominira i daje ekskluzivitet, istovremeno ističući kvalitet i vrijednost modela.

Na zadovoljstvo kupaca, ali i svih ljubitelja finog donjeg rublja i spavaćeg programa, Alma Ras je jutros reotvorila vrata svog butika u istom centru, Mercatoru, ali ovaj put u većem prostoru. Kupce su obradovali posebnim pogodnostima i poklonima, kako to obično bude na ovakvim Alma Ras druženjima.

Novi koncept enterijera unikatan je jer prati svjetske trendove, ali istovremeno je prilagođen potrebama  i željama Alma Ras kupaca.  Veća kvadratura ujedno daje osvježenje raznovrsnom asortimanu i kompletnom Alma Ras butiku. Svi detalji kojima je glavni cilj bio da utople prostor te kreiraju novu dimenziju ugodne kupovine doprinijela je i rasvjeta kojom se posebno naglašavaju divni modeli kako Alma Ras brenda za dame, tako i Manners brenda za muškarce.

“U želji da pružimo poseban osjećaj kupovine u našim buticima, kontinuirano radimo i unapređujemo uslugu, te želimo da se naši kupci u svakom momentu osjećaju ugodno. Novi koncept zasigurno će obradovati naše lojalne kupce, ali privući i one koji pored kvalitetnog proizvoda žele ugodnu atmosferu i eventualno savjete obučenog maloprodajnog osoblja prilikom kupovine. Vjerujem da će od sada za sve one koji vole sofisticirano i fino donje rublje, te spavaći program, ovaj butik biti prava mala oaza uživanja”, riječi su Mervane Muhović, PR kompanije Alma Ras. |

Na policama su izloženi i novi komadi za predstojeću sezonu, koji su odmah na prvu, dezenima, bojama te različitim krojevima oduševili  kupce.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE