Revolucionarno sredstvo pomoću kojeg zubi blistaju kao nikad do sad!

0
374

Viaila sredstvo za izbjeljivanje zubi je revolucionarno sredstvo pomoću kojeg zubi blistaju kao nikada do sad!

Vjerujemo da su mnogi od vas, kao i mi, zapravo skeptični prema velikom broju sredstava za izbjeljivanje zubi. Kućni pripravci, paste za izbjeljivanje, trakice, vodice, preskupi tretmani koji ostavljaju prazan džep i žute zube, jednostavno nisu ono što vam treba.

Svi zaslužuju lijep, blistav i zdrav osmijeh.

Za početak, niti nijedan kućni pripravak neće izbijeliti vaše zube a samo ćete potrošiti vrijeme i namirnice. Da bi kućni pripravci uspjeli iole da izbijele vaše zube, potrebno je odreći se svega onoga što zapravo ostavlja mrlje, zatim svakodnevno i to više puta kroz dan, dugi niz godina koristiti paste domaće radinosti, gelove  i slično da biste naposljetku dobili možda za nijansu svjetlije zube. To, svakako, ne bi bila zasluga domaćih pripravaka nego vaša jer ste se odrekli svega onoga što ostavlja mrlje na vašim zubima.

Paste za izbjeljivanje također, ne čine vaše zube bjeljima, jer je isti slučaj kao i kod domaćih pripravaka. Dugi niz godina biste trebali koristiti pastu za izbjeljivanje zubi da bi vaši zubi ostali gotovo isti. Sredstva u pastama namijenjena za izbjeljivanje zubi, nisu djelotvorna jer prvenstvena namjena pasti za zube jeste da očiste nečistoće ali samo površinski. Nijedna pasta ne djeluje tako jako da bi mogla očistiti teške naslage na vašim zubima. Preskupi stomatološki tretmani dosežu astronomske cijene čak po samo jednom zubu i pored toga, da biste izbijelili svoje zube potrebno je mnogo više od jednog posjeta stomatološkoj ordinaciji.

I uz to, tretmani u stomatoloških ordinacijama često ostavljaju neželjene posljedice poput preosjetljivosti zubi i desni. Zubi postaju manje otporni na hladno, toplo i druge promjene koje inače ne osjetite jer imate otporne zube. Razlog zbog kojeg se javlja preosjetljivost nakon stomatoloških tretmana izbjeljivanja zubi jeste korištenje sredstava koja direktno utječu na cijelu usnu šupljinu a ne samo na vaše zube. Vašim zubima je potrebno sredstvo koje će na efikasan način vaše zube učiniti blistavima a da vi to ni ne osjetite. Takvo sredstvo je Viaila!

Savršen osmijeh je blistav osmijeh

Na koji način djeluje Viaila?

Viaila koristi naprednu tehnologiju hladnog svijetla u kombinaciji s niskim postotkom gela vodikovog peroksida. Ova kombinacija oksidira mrlje sa zubi, bilo da se radi o tvrdokornim mrljama od crnog vina, kave, čaja ili čak tamnije pigmentacije zuba. Viaila ne šteti vaše zube i desni i namijenjena je samo izbjeljivanju zubi.

Viaila učinkovito izbjeljuje zube, bilo da se radi o žutim, crnim ili sivim zubima i mrlje nastale konzumacijom kave, čaja, raznim namirnicama koje mijenjaju boju zuba. Također, djeluje i na zube koji su promijenili boju zbog starenja i drugih uzroka promijene boje zuba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here