Sajam beautiFUL2019 završen masterclassom fenomenalnog Dušana Lazića

0
326

Sajam beautiFUL2019 završen masterclassom fenomenalnog Dušana Lazića

 

Sajam kozmetke,ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 okupio je više od 100 brendova, te veliki broj posjetilaca koji su došli s područja cijele regije. Posjetioci su uživali u besplatnim tretmanima, bogatom programu, sjajnim popustima, ponudama i nagradama koje su za njih pripremili izlagači. Dva dana sajma bila su ispunjena raznovrsnim programom, radionicama, te masterclassovima. Sajam beautiFUl2019 završio je fenomenalnim masterclassom koji je održao Dušan Lazić, a koji je okupio veliki broj učesnika. Lazić je oduševio sve prisutne i ispunio njihova očekivanja, te istakao kako mu je posebna čast bila predstavljati se u Sarajevu.

Zlatni sponzor sajma beautiFUL2019 bio je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche u BiH, Brill Cosmetix, Magnetic Nails i Frizerland, koji su na sajmu publici pored savjeta, ponudili raznovrsna predavanja i edukacije na glavnoj bini.

Inače, sajam beautiFUl2019 održao se 21.i 22.09.2019. godine u Hotelu Hills u Sarajevu, a organizatori sajma poručuju da će on postati tradicija i da će se održavati svake godine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here