HomeLifestyleZlatni sponzor sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnesa beautiFUL2019: CM- cosmetic market

Zlatni sponzor sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnesa beautiFUL2019: CM- cosmetic market

Zlatni sponzor sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnesa beautiFUL2019: CM- cosmetic market

 

Na prvom Sajmu kozmetike, ljepote zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 zlatni sponzor je bila renomirana kompanija cm-Cosmetic Market.

Na sajmu se predstavilo preko 100 brendova, bio je i izložbeno prodajnog karaktera, te su svi posjetioci mogli pronaći nešto za sebe uz sajamske popuste kao i posebne ponude. U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirale su se teme kao što su: novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa, te edukacije za unaprijeđenje poslovanja. Bogat program Sajma okupio je industrijske stručnjake te su se održale i neke od najboljih edukacija.

cm je vlasnik prepoznatljivog slogana “Odabrano za Vas” koji upravo govori o želji i izboru samih kupaca kojima je kod kupovine puno toga važno ali na prva dva mjesta stavljaju cijenu i kvalitetu.

Na sajmu beautiFUL2019 održanom 21. i 22. 09., kao zlatni sponzor cm-Cosmetic market je za sve posjetioce pripremio mnogo zanimljivog sadržaja. Tako su svi posjetioci mogli obaviti besplatan dermatološki pregled te dobiti savjete koje Ziaja preparate za kožu koristiti.

Na štandu brendova Artdeco, Make up Factory, Wet n Wild u sklopu cm-ovog štanda, posjetitelji sajma su se mogli našminkati i dobiti besplatne savjete i preporuke.

Također, na cm-ovom štandu bio je i poznati make up artist Ajdin Fejzić koji je šminkao i dijelio savjete svim zainteresovanim.

Naš zlatni sponzor je oba dana organizovao edukacije pa je mini Masterclass-ove održala Mersiha Beganović (u sali te na glavnoj bini Sajma).

 

Najzanimljivje od svega za sve posjetioce zasigurno je bilo što ste na cm-ovom štandu mogli dobiti poklon kupone za kupovinu u cm-cosmetic marketima.

 

Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE