HomeLjepotaSalon ljepote Ana – Sve Mostarke rado posjećuju ovaj salon

Salon ljepote Ana – Sve Mostarke rado posjećuju ovaj salon

Salon se nalazi u Mostaru na adresi Ulica kralja Zvonimira 21. U ugodnom ambijentu Mostarke, ali i žene iz drugih gradova vrlo rado posjećuju Anu i koriste njene usluge. 

U salonu možete naći više usluga poput manikure i pedikure, kozmetičke usluge, tretmane lica..

Odlučili su da se pohvale sa radom noktiju, posebno jer dolazi lijepo vrijeme, te svaka žena zaslužuje najbolju njegu ruka. 

Ana ističe da joj je drago da je ekipa portala i časopisa prepoznaje značaj uljepšavanja i brige za sebe, te sve to objavljuje na portalima i časopisu „BeautiFUL“.

„Od početka sam u komunikaciji sa ekipom časopisa BeautiFUL, što me posebno raduje. Čast mi je raditi sa ekipom koja prepoznaje značaj uljepšavanja ali i pružanja najbolje usluge za djevojke koje nudimo u našem salonu. Salon je otvoren u svrhu pružanja usluga Mostarkama ali i šire, što su one svakako i prepoznale. Moram naglasiti da smo izlagači na Sajmu kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa „BeautiFUL2022“ u organizaciji mostarske kompanije Sfera d.o.o., te se nadam da se vidimo u što većem broju. Zapišite datum 04.-05.06.2022 godine-Hotel Hills-Sarajevo“.

Drage naše posjetite Anu i osjetite njen profesionalan i ljubazan odnos sa klijentima, i naravno posjetite ih na sajmu BeautiFUL2022. Vidimo se 😊

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE