Samra Menzilović će na Sajmu BeautiFUL 2023 predstaviti svoj brend La Vie 

0
1896

Na vašem sajmu je uvijek sjajna atmosfera, lijepo druženje i ono najbitnije vrhunski izlagači. A čitateljima zaista poručujem da odvoje vrijeme i posjete nas, jer sigurno se neće pokajat. Pored izlagača tu su uvijek zanimljive radionice i sjajni predavači. 

16. i 17.9.2023. centar Skenderija u Sarajevu bit će centar beauty i wellness industrije. Dvodnevni Međunarodni sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL 2023 okupit će sve zaljubljenike i stručnjake u beauty svijet, sve one koji vole i užvaju u beauty proizvodima, savjetima, preporukama, edukacijama, takmičenjima, fenomenalnim popustima (do čak 50%), nagradama, odličnom zabavom i još mnogo toga. Na sajmu će se predstaviti 100 izlagača iz regije (sa preko 300 brendova) koji pripremaju odličnu ponudu sa već pomenutim fantastičnim popustima i nagradama, a jedan od njih je i brend La Vie, Samre Menzilović. Sve posjetioce očekuje razne pogodnosti i popusti, stoga nas posjetite i uživajte u odličnoj ponudi. Ulaz je slobodan, a detalje pogledajte na zvaničnoj stranici sajma.

Samra Menzilović je rođena u Sarajevu 1984 .godine. Majka dvoje djece Ajke i Isaka. Kao diplomirana žurnalistkinja na UNSA, u klasi vrhunskih i posvećenih predavača, izražava poseban spisateljski interes i sklonost ka scenskoj i umjetničkoj oblasti, gdje je kroz veoma uspješne autorske serijale radijskih emisija na RTV F BiH, prezentirala  vrijedne informativne i edukacijske sadržaje. Vrlo brzo i uspješno se prilagođava novim medijima i priređujem autorske uratke za nekoliko uticajnih portala te kreiram popularni i veoma praćeni serijal kolumni o našoj životnoj zbilji. Značajan profesionalni  iskorak napravila je kreirajući autorske sadržaje na televizijskim ekranima, ispoljavajući svoje kreativne voditeljske sposobnosti koje su veoma toplo primljene kod televizijske publike. Radeći na svom profesionalnom usavršavanju, uspješno je okončala školu NeuroLingvističkog Programiranja, kroz koju je  produbila spoznaje o komunikacijskim vještinama i javnom nastupu  te stiče zvanje „Praktičar NLP“. Slijedom profesionalnog uspona i razvoja novih medija, pokrenula je influenserski Instagram profil, gdje me prati više od 70 hiljada ljudi. Takodjer je i suvlasnica kozmetičke linije za njegu lica i tijela zajedno sa svojom prijateljicom magistricom farmacije Alisom Kazić koja nosi naziv La Vie.

Samra Menzilović Ćatić je žena, infuenserica i majka. Recite nam ko je Samra privatno, a ko poslovno?

Iskreno jako malo volim govoriti o svojoj privatnosti i nekoj svakodnevnici, jer me život naučio da se o sreći šuti. Nekoliko mojih prijatelja kao i porodica znaju apsolutno sve o meni i često znaku reci da je Samra privatno kompleksna osoba, ako znaš kako sa mnom dobiješ najbolje ukoliko me neko od njih balansira onda dobiju najgori mogući balans od mene. Međutim sa druge strane poslovno sam jedna vrlo ambiciozna žena koja ima jasno definirane ciljeve. U posao ulazim samo ako sam jako sigurna u ishod i tom poslu se predajem maksimalno. Moji klijenti kažu da je zaista sa mnom predivno sarađivati, jer uvijek je sve na vrijeme i nikad ama bas nikad ne kasnim. Nedavno su mi rekli da sto sam starija vise sam borbenije, a ja samo kažem da sam dovoljno sazrela da znam šta želim od svoje poslovne karijere.

Kako izgleda jedan vaš dan?

Moj dan počinje u sedam, prvo spremim djecu za školu i obavim sve obaveze koje imam, a vezane su za Isaka i Ajku. Potom izlazim najdalje iz stana u 9:30 kada počinje moj poslovni dan. Snimanja su sastavni dio i oduzimaju mi najviše vremena, sastanci sa novim klijentima i naravno sa mojoj partnericom Alisom Kazić oko narudžbi, proizvodnje i svega onog sto dvije žene koje grade svoju kozmetičku liniju moraju završiti, a tiče se La Vie linije. Potom dolazak kući kada kreću sve one obaveze koje imam privatno oko porodice. Ono sto bi željela promijeniti je da ranije idem na spavanje međutim prije ponoći je zaista rijetkost da odem na spavanje.

Šta je to što vas najviše motiviše za rad?

Mislim da sam to upravo ja koja želim da budem produktivna i poslovna, naravno sve to radim jer želim da moja djeca sutra mogu da imaju sve uslove za kvalitetan život i obrazovanje. Smatram da žene trebaju da rade na sebi jer koliko god se borimo uvijek nekako loše kotiramo u društvu. Stoga sam ja svoja najveća inspiracija i motivacija jer smatram da zaista mogu sutra kad budem u penziji reci sebi “Samra bila si odlična i ne žališ ni za čime sve si dala od sebe” a najvažnije je upravo dati sve od sebe.

Ko vam je najveća podrška?

Pa znate kako ako vas partner ne razumije i ne podrži nećete uspjet, ako vam porodica ne čuva leđa nećete uspjet, a nekada sve to imate i jednostavno ne krenete sa mrtve tačke, tako da uz svu podršku koju imate najvažnija je vjera u svoje mogućnosti i spremnost na poraz i pobjede jer život je jedan veliki balans, a mi moramo znati dobro žonglirati u tom balansu.

Jedan ste od izlagača na Sajmu BeautiFUL 2023. Recite nam sa čime ćete se predstaviti na sajmu?

Da, prvi put sam u ulozi izlagača, mada vaš sajam me često zna ugostit za radionice na određene teme i zaista sam svaki put uživala u toj ulozi, ali evo došlo je vrijeme da sa svojom partnericom Alisom Kazić predstavimo naš brend La Vie koji krajem godine puni godinu dana postojanja, ali ima vrlo zapažene rezultate. Radujemo se ovom sajmu, jer nas cilj je doprijeti do sto vise kupaca jer La Vie je zaista sjajan brend iza kojeg stoji veliki trud i rad cijelog tima. I od samog početka smo znale šta želimo da ponudimo, a to su kvalitet svakog proizvoda iza kojeg stojimo Alisa i ja.

Da li posjetitelje očekuju neke pogodnosti?

Mi za naše kupce uvijek imamo razne pogodnosti, nekako želimo da pružimo uvijek vide, tako da posjetitelje sajma očekuju pogodnosti i ovom prilikom vas pozivamo sa 16. i 17.9. posjetite sajam i sigurna sam da ćete zaista moći pronaći nešto za sebe, jer izlagači su zaista vrhunski.

Da li pripremate sajamske popuste?

Da, naravno očekuje ih popust od 10%, ali i neka druga iznenađenja koja smo vas Alisa i ja pripremile. Al ono sto možemo da vam garantirano kada jednom probate La Vie sigurno se vraćate po svoje proizvode opet.

Šta očekujete od sajma i imate li neku poruku za čitatelje, možda poziv da vas posjete?

Na vašem sajmu je uvijek sjajna atmosfera, lijepo druženje i ono najbitnije vrhunski izlagači. A čitateljima zaista poručujem da odvoje vrijeme i posjete nas, jer sigurno se neće pokajat. Pored izlagača tu su uvijek zanimljive radionice i sjajni predavači.

Za kraj, ako je ostalo nešto što nismo rekli, a bitno je.

Sve poslovno sam istakla kao i neke planove za budućnost, u planu nam je proširit asortiman La Vie proizvoda i ponudit našim damama a bome i muškarcima najbolje proizvode namijenjene za lice i tijelo jer mi smo tim koji propagira da budete najbolja verzija sebe i da uživate u svom tijelu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here