HomeLjepotaSavršen tretman za dame koje žele naglasiti svoje usne - trajni MAKE-UP...

Savršen tretman za dame koje žele naglasiti svoje usne – trajni MAKE-UP za usne

Svaka žena teži ka tome da uvijek bude sprema za veoma kratko vrijeme, jer obaveze koje imaju jednostavno ne dozvoljavaju da sebi priušte više vremena za uljepšavanje.

Tretman – trajni make-up usana je idealno rješenje za žene/djevojke koje nemaju viška vremena.

Vlasnica „Studio E L A N“ kaže da je ovaj tretman u zadnje vrijeme doista doživjeo porast i veliku zainteresovanost kod žena.

„Ovaj tretman je dugotrajan i siguran. Ide u korak sa vremenom, pojednostavljen je i služi isključivo u svrhu decentnog uljepšavanja sa trajnim učinkom“, kazala je Ela.

Ovaj tretman se radi na način da se radi izvlačenje kontura linija usana, ali i popunjavanje cijele površine usana, u konsultaciji sa klijentom određuje se intenzitet popunjavanja. Ovim tretmanom se postiže i izvjesna korekcija usana i izražajnost.

„U svom salonu posjedujem bogat spektar boja kojim radimo trajni make-up usana. Boja se određuje na licu mjesta kada zajedno sa klijentom konsultujemo i vidimo koja boja je najprikladnija licu i boji kože“, otkriva nam Ela.

Postojanost boje je individualna i zavisi od stanja metabolizma i starosne dobi. Može se reći da traje od 2 (za svijetle nijanse) do 5 godina (za tamne nijanse).

Studio E L A N svojim klijenticama nudi savršenu uslugu i kvalitet, posjetite njihovu stranicu i uvjerite se sami.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOVE OBJAVE